Данъчни под прикритие в курортите

Данъчни служители ще наблюдават ресторанти, хотели и увеселителни заведения на студентския празник – 8 декември, като зимните ни курорти вече са "под прицел".

Обратно в новината

Коментари - Данъчни под прикритие в курортите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, ще танцуват по пилоните и ще гледат колежките дали издават касови бележки, когато някой им бутне двайсетачка в сутиена...

Защо не проверят и адвокатите и нотариусите,зъболекари и лекари?

Данъчните ще се дегизират като чалга певици, от подиума най-добре се вижда кой какво пие и има касов бон на масата. С пеенето ще се оправя с плейбек.

Каква е идеята тази акция да се обяви предварително в медиите? Да се предупредят нарушителите за да са изрядни за проверката ли? Абе писна ми от тая престъпна практика. Какъв е смисъла тогава на подобна внезапна проверка? Оставка на шефа на данъчното веднага!

Хубаво, ама кога ще идат на зъболекар или в някой автосервиз? Аз не знам зъболекарите да издават касови бележки. Данъчните поне веднъж да измислят нещо ново.

Тез са най лесни ,зъболекар и лекар забрави

САМО ПРАХ В ОЧИТЕ КАТО ЗНАМ ПО МОРЕТО КАК НИЩО НЕ СЕ ОТЧИТА САМО СЕ ПЛАЩА НА РЪКА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ИЛИ ПРИ ПРОВЕРКА СЕ ОБАЖДАТ И ВСИЧКО Е ОК КАК САМО ЛЪЖАТ НАИВНИЯ НАРОД,НО ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА В БЪЛГАРИЯ КОЙТО ИМА ХОРА ВЪРТИ БИЗНЕС,

Това трябва да се прави постоянно.