Цветан Василев: Капиталът на КТБ е положителен

"Капиталът на КТБ е положителен." Това се казва в първата официална позиция на мажоритарния собственик на банката Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев: Капиталът на КТБ е положителен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога Цацаров, ще чака и не започва разследване на Искров и БНБ???

Ами защо тогава НЕизплащахте парите на хората като идваха при вас????Когато една банка НЕможе да извади пари и да обезпечи тези които са и ги дали НЯМА никакво значение какви сгради имоти и акции притежава защото те не стават за разплащане,,,

И ОТ КАКВО Е ПОЛОЖИТЕЛЕН? ОТ УСВОЕНИТЕ КРЕДИТИ ПРЕЗ ФИРМИ И ПОСЛЕ ЗА КАПИТАЛ. СТИГА ВЕЧЕ ГЛУПОСТИ!!!! ОТ ПИСАНИЯТА МУ САМО ОБИДИ И ОПРАВДАНИЯ- ОТ ЧУЖБИНА, РАЗБИРА СЕ!

Цветан Василев: Капиталът на КТБ е положителен Да де, ама според главния одитор на банката Ахмед Доган, капитала е отрицателен. Разбира се , че ще вярваме на един доказан философ и хидроинженер.

УС на БНБ, Банков надзор, Цветан Василев, Делян Пеевски, Цацаров -под особен надзор. Надзирателите ще ви надзирават всеки ден в централния софийски затвор.

Как така никой не задава въпроса за Креди-Агрикол, който Цветан Василев тук споменава? Как е възможно 7 дни преди обявяването на специалния режим върху КТБ, тя си купува сега наречената ТБ ВИКТОРИЯ?

БATKO

Това може би е една от причините за удара, който организира мафията с помощта на държавата срещу КТБ. Още повече че Цветан Василев планираше да купи и една австрийска банка. Как така някакъв си случаен българин ще конкурира световната банкова мафия. Само посветените могат да бъдат допускани до този свръхпечеливш бизнес. Иначе уж са за пазарна икономика, ама в нея да не влизат външни играчи, че намалява авантата.

могат да правят бизнес със света, но той трябва да е прозрачен, честен! Къде в случая има такова нещо?

Уважаеми крадецо, вЕрваме ти :) Само, че ги дрънкай тия в панделата, където и всички други са невинни.....и да не излизаш от там.... При рухването на едно подобна пирамида у нас, Майкъл Капустин до последно се кълнеше по подобен начин. :) Даже и след като си влезе на топло :)

В представеният пасквил(доклад на одиторите), първото обстоятелство,което се налага е ОМЕРТАТА по отношение на физическите и юридически лица, налапали тези кредити! Второто обстоятелство е периода през който тези кредити са предоставени(2012-2013г.), когато шайката на Боци Боклука най-дейно се беше разпасала и прословутата ножица режеше лента след лента на частни обекти! И третото обстоятелство- ударът на Цацаратурата върху КТБ, в навечерието на изборите, нанесен от бандата на Вожда, за да спре възхода на ББЦ, каквито и да са оценките за т.н. "партия" на Додука! Тази партия се оказа опасна, по отношение похода на Вожда за втори премиерски погром върху България! ЗАТОВА ПОГРОМА БЕ ИЗВЪРШЕН ПРЕДИ ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТА!

МОРАТОРИУМ ВЪРХУ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ВРЕМЕННО, ДА ГИ ОПРАВИМ ВСИЧКИТЕ ТИЯ И СЛЕД ТОВА ДА ВЪРНЕМ НОРМАЛНИЯ ЕВРОПЕЙСИ РЕЖИМ. АМА НЕ С КУРШУМ, АМИ ДА ГИ ДЕРЕМ СКРЕМЪК!

"Капиталът на КТБ е положителен." -ВЕРВАМ МУ, САМОЧ Е КАПИТАЛЪТ НЕ Е ТУК ,А НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, НА НОРМАЛНА ЛИХВА, ПРЕПРАН ПРЕЗ ОФШОРКИ И ПОСТАВЕН В ИСТИНСКИ БАНКИ - ШВЕЙЦАРСКИ.

БНБ Е ВИНОВНАТА.

и тя

Има един процес в човешкото съзнание, който при появата на едни факти, забравя действителността и дава на съзнанието да възприема като реални други факти, които одобрява като действителност. Това е полудяването. Ако има критика към него то може да е временен процес, ако няма се превръща в психиатрично заболяване и трае докато човек е жив. Мисля, че Цв.Василев или откровено лъже или полудява при вида на изнесения доклад. Ако е бил искрен през цялото време, значи полудява, ако е лъгал, значи и сега лъже. Тъй като той е някаква смесица от нереален имидж, социално положение и "редовно отваряни врати". сега забравя неизгодните за него факти и си построява своя приказна действителност. Мисля, че сърбите трябва да му окажат спешна психиатрична помощ, защото скоро ще полудее напълно и в България ще е много зле.

Гума, погледнато от чисто научна гледна точка, психоанализа ти е перфектен. Но когато по даден въпрос мненията на двете страни са почти противоположни, най-правилното решение е да търсим истината някъде по средата. Истина е, че Василев е рожба на нашата уродлива политическа и икономическа система. За това си е позволявал да прави каквото си иска. Но и тоя доклад на тия одитори, граничи към абсурден. Не може да съществува на тоя свят собственик на банка, който да раздава кредити само с 14% обезпечение. Василев не изглежда е толкова загубен. Да се надяваме, че големият обществен интерес ще принуди този български феномен-задкулисието, да покаже поне част от истината. Хев а найс дей.

Освен когато тези кредити са за него, но ги получава, чрез кухи фирми-слагаме охранителя начело на фирма, отпускаме на същата десетина милиона и си ги прибираме в джоба. Какво толкова има за чудене?

Дано не ти се случи, да попаднеш под поръчковите удари на държавния апарат, тогава да те питам за психоанализи и тн.Най-лесно е да упражняваш "професионализма" си със слабия на деня, като подминаваш същественото, къде е БНБ, ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕ и какво вършат те?!?

ПОЛУДЯЛ -ДРЪЖКИ! МНОГО СИ Е НОРМАЛЕН, ЛУДИТЕ СМЕ НИЕ , ДЕТО СЕГА ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ТИЯ 4 МЛДР.

Няма да коментирам финансовите данни а едно явление което прохожда , опастно и убиствено. 1. кои има интерест да унищожи, заграби чужд бизнес 2. защо 4 м нищо не се прави а се оставиха нещата на самотек , ако не се работи да има спад и това се вижда 3. къде е БНБ , органите , ако е имало престъпление защо не е видяно 4. няма лошо да се закупуват предприятия а какво става ако длъжник не плаща нали даден обект като обезпечение става техен 5.ако политиците на БЪлгария се държат гаменски не мислят а се оставят да го правят мутренски за свои интерест , да говорят ако няма правителство нови избори се питаме до кога и какво ще промени картин ата , само нови разходи . Начина на хулене , говорене се простира сред марода и явлението е опастно- песимизъм, категоризация на всички нива , в тези писания се вижда деградацията на нацията , смеехме се на циганите но за жалост сме по зле от тях .

По принципа на удоволствието, едни хора живяха и работиха с ореола на икономически магьосници. Така караха над десет години, но се оказа , че нещо не са догледали и им се губят повече пари, отколкото могат да повярват. По какво се познават измамниците? Говорят високопарни общи приказки, докато всъщност конкретните им дела са в неблагоприятна посока. Какво говорят от КТБ- "Ние имаме пари, баката е добре, ограбват ни!" Хубаво, ама нали именно КТБ поиска особен надзор от БНБ поради неплатежоспособност? Кога казват истината? Или са били толкова неподготвени, че с това са показали, че не са за банкери. 4етири месеца банката стои заради обещанията, че ще бъде спасена. Ами времето изтече и сега идва ред за принципа на реалността.

А дали е точно такава последователността? Не влезнаха ли първо прокурори в Банката и не създадоха ли паника сред спестителите в банката? При това положение е нормално да се поиска надзор и да има неплатежоспособност.

Пешо, Пеевски и сие само Василев ли искат да пречукат? Ами Бойко и Цветан Цветанов - и тях искат да убият. Не се знае Искров, Цацаров и др. на високи постове да ли не са заплашвани. Педполагам че отговорът е "да", но хората не смеят да кажат.

Малей?! Много "КАКИ" си си поръчал, адаш. Договори ли поръчката си със "специалистите" на свободна практика от ГРУ. Я виж какъв брилянтен "к*р" капан скроиха на президентът на Total, Кристоф дьо Маржери, на Шереметево?!

Само 4 русофила ли има, "дежурни"?

Към 044 - Едно не мога да си обясня - защо Василев като е печелил доста добре е трябвало от тези си печалби да си създава допълнителни главоболия и да ги раздава на съмнителни фирми, дори и да са негови. Според мене трябва да си много загубен за да направиш това, пък Цветан Василев ми се вижда доста последователен и умен човек. Нали знаете максимата - щом съм толкова беден, значи хич не съм умен и обратното,

Никой не знае какво е правил Бойко Борисов преди няколко месеца в "Овалният кабинет", на бялата Барака. А ма ние, с гайдите, си имаме своя конспиративна ТЕОРИЯ. Според която "теория", Борисов е "набил" обръчите на Обамата. Обамата пък му е обещала да не го "привика" Марси Райс, да казва на Борисов да си подава МОМЕНТАЛНО ставката. Е, сега ще чакаме, дали теорията ни ще се реализира.

На нашите политици и олигарси не вярвам! И на този олигарх не вярвам,но съм по склонен да му вярвам поне малко,от колкото на останалите,които всячески се опитват да го погубят!!! Държавата ни се е сраснала с мафията,без бунтове и бесене няма да се размине,иде Видов ден!!!

Може Ц.В. да е крал, но е прав за едно! Аз имам депозит там, защото БНБ и помяра Исков потвърдиха че КТБ е ок 1 месец преди да я затворят. КАКВА отговорност носи Исков за деянията си - голям празноглавец и празнословец се оказа тоя - незнаел, бил подлъган, неразбрал?!?!?!? некомпетентен ли е, подкупен ли е? как така неразбрал, хм

Драги ми приятелю,когато си даваше парите в КТБ не се ли замисли защо лихвата при тях е значително по-висока от другите банки.Това означава,че си се подвел по масовката да прецакам по-простите от мен.

Читателю, стига с тия мантри за високи лихви Покажи ми западни банки (освен дъщерните им фирми в БГ), които да имат такъв марж в лихвените проценти 9 до 15% при отпускане на кредити и от 2 до 4% при спестовни влогове. Именно за това една БГ банка като КТБ позволява набиране на по-голям капитал който инвестира в производство и търговия и успява по този начин да осигури по-малкия марж в лихвите си и по-голяма печалба на вложителите си. Все пак и парите са си в нашата икономика. А другите дъщерни банки, какво правят висок марж във лихвите... свръх печалби изтичащи в банките-майки. Е чакай да ги стигнеш тези от запада... Едно е да имаш донор, съвсем друго е ти да си донор...

Мустак касичка, прасенце касичка, червена въшка касичка.... Връщайте ни парите , пък после се самоизбивайте!

Затова първата работа и на червените и на сините крадци беше да унищожат армията.Защото ако имаше армия щеше да има преврат и сега тези долни отрепки щяха да висят по уличните лампи.Сега крадците държат само МВР да ги пази от обикновените хора да не ги разчекнат и НСО да се пазят от други кланове на държавната мафия.

"Белите якички" имат апетит да усвоят едни 12 милиарда лева, покрай КТБ. Само че, тези пари ще съборят цялата "къщичка", която 45 + 25 години градиха НКВД, КГБ, КДС, и CIA, MIT - Milli Istihbarat Teskilati, MI6-Military Intelligence. Както се казва в приказката, "Кон за кокошка".

Цялата схема с ктб е една поръчка

Прокуратурата,аз пък, нещо съм се объркал.Та кой помпаше КТБ,като прасе пред Коледа.Те на тоя въпрос ми отговорете,но не прокуратурата-тя е ясна.

Въпрос към защитниците на Цецо Мустака - вие наистина ли си мислите, че парите дето си ги е раздавал на негови близки фирми може да ги върне ? Защо КТБ не поиска помощ от държавата като теглеха хората - както направи ПИБ?

Кой от всички лъже? Май който има интерес или да присвои банката за жълти стотинки или пък да му бъдат опростени огромни задължения към банката!Крадците взели огромните кредити вече доволно потриват ръце! Няма да връщат нищо?

от банка не се взимат огромни кредити , иначе и ти щеше да си взел ! от банката се дават огромни кредити , за това ти не си взел !

В случая ПО-СИЛНАТА мафия се саморазправя с ПО-СЛАБАТА в случая мафия!!! Това е истината! НО кардиналният въпрос е: ИМА ЛИ ДЪРЖАВА в държавата!????????? Или всичко е МАФИЯ.......................

Тези,които твърдят,че има дупка и парите ги няма лъжат.Просто не искат да ги върнат!

не мога да разбера защо всички така зелеустремено отписват вазможността от вастановяването на ктб. има варянти има и частни капитали които са готови да вастановят банката.да не даваме и примери например с англя кадето няколко банки бяха пред фалит и бяха спасени от дарявата.всяка фалирала банка е удар варху авторитета на дарявата,бизнеса и воабще варху икономическя климат и доверието в банковата система .кои ,как и защо го прави?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май некой(и) иска да гепи 4-5 млд. ей така,като нищо пред опулените ни физиономии и после да ни обяснява ква криза е и как трябва да мизеруваме в името на държавното благо.Благо,благо ам нещо ич не ми е благо.

Интересно, как успяха да подхлъзнат такъв умен мъж?

Има си хора ЗА ВСИЧКО!!!!!!

Поуката за вложителя е да се осведоми своевременно от каква народност е мажоритарният собственик на банката. Дали си мангизите на габровец, че и авер на Прасчо, пък сега рИват като им резна опашката на котката, икскюз ми, на банката :')

"Кой???" ще ми питате, АААА?!? Нася ви ся!!! П.С. "Разстрел и след разстрела червей, това е толкоз просто и логично..." Н. Вапцаров

A.Д, ББ, СЦ, ИИ са виновниците за КТБ.Цецо, назови ги, крайно време е.

""Ако това е вярно, то много по-голяма вина носи БНБ, защото не си е свършила работата като надзорен орган", смята Василев." което значи, че има предложение да си поделят вината с мезетата. понеже единият, като банкер на столетието я е карал здравата през просото, другите другари пък са си затваряли плътно очите, а всички заедно с третите са надскачали законите като сергеи бубка скачаше на чобански (овчарски) скок. и сега кои да плаща цялата тая идилска история? публиката, защото е гледала всичката тази перверзна сценка организирана от "агентите" на сатаната с червеното наметало? м?

Не се ослушвай, а плащай...... иначе банка йок!

Как така всички по телевизията повтарят като хипнотизирани колко стабилни били другите банки и как това не можело да се случи с тях? Е та нали оценката за тяхната стабилност се дава от БНБ, същата тази институция, която години наред твърдеше че КТБ е образцова банка! Истината е, че БНБ се компрометира и продължава да го прави с хаотичните си, противозаконови прояви. А когато стожерът се срине, следва свободно падане.

Другарю Василев, централната банка има Огромна вина, нооооо ТИ си шефьт на КТБ!!!! Кьде беше ТИ през цялото това време, на източването с доверени фирми на банката?????

Точно в ТУЙ е въпросът!!! Източена ли е КТБ или просто трябва да бъде ОТКРАДНАТА!?

Ако Искров правеше одити миналите месеци и години, нямаше да се стигне до тук. Ако Цветан бе 100% престъпник, отдавна да се е скатал някъде с изцоцаните парички. Ако имаше законност и сигурност в БГ, сега щеше да има опашка от спасители и инвеститори за КТБ. Ако БНБ иска да възстанови банката, тя ще намери начин да го договори дори и с малкото проявили интерес инеститори. Ако, ако... Но неее, ние сме в БГ и тук всичко е възможно, защото това е страната на неограниченото падение.

всички, които са на власт и знаят за какво става въпрос са адски изненадани и дори шокирани от "дупката", защото това просто не може да се случи в нашата прекрасна държава! Толкова случайно изненадващо и шокиращо неподготвено е всичко това, че просто да не повярваш!

Според мен е станало така: Бойко отива при Грух и му казва: Аре ве искам пак да съм министър председател. Грух : Може , ще ти струва 4 000 000 000. Бойко: Ти искаш всичките ми пари ?? Грух: Не от теб , от народа ,ти ще свършиш мръсната работа. Аз ще сваля правителството,ще направим избори,ще те подкрепим и ще те изберем . Докато това стане ти ще бавиш топката,а ние ще обезценим ипотекираните активи в КТБ,ще ги завладеем посредством прокуратурата и БНБ . После ти вземаш 4 000 000 000 лв кредити за сметка на държавата , изчистваш лайната и пито платено. Грух : Съгласен ли си ? Бойко : Съгласен съм Грух: Тогава иди да пиеш едно кафе с Лютви Местан и започваме

Аз също вярвам на този човек. Не е първия нарочен и набеден за неудобен. Цецо, говори с имена смело, приятелю ! Ако искаш иди в друга страна, не казвай къде но ГОВОРИ ! Интелигентен мъж си, знаеш как да постъпиш !

Има ли някой в тази държава, който да не лъже?

нещастник

червеният циганин иска да каже, че в неговата банкова сметка всичко е на +! имение за 20 млн. долара в Швейцария, построено с парите на балъците и т.н. - естествено, че капиталът на крадливия катил е положителен

На всички стана ясно че и Искров и Мустаканчо са лъжци.

на Цецо Василев ,въпреки скълъпените поръчкови доклади -просто личи по всичко, че човека милее за банката, в която има много хляб и го е грижа за тези, които са му го дали.

от футбол,политика и ченгесарски игри. Спрете се бе хора. Тия дето си чешат езиците са много повече от пишещите засегнати лица.

ти като се смяташ за незасегнат защо пишеш?

В цялата история личи почерка на Доган. От ДПС са искали пари от Василев, които той е отказал да даде и резултатът е налице - целенасочена кампания срещу държавата. Всички, всички държавни институции са поръчкови и работят срещу България в момента. Прокуратура и БНБ. Умът ми не побира колко зависими трябва да са, че да играят такива циркове. Видов ден за вас изроди!!!

Pesh0

Напротив , той ги е дал . Ама ДПС сега не иска даги върне .. и предпочита да го очистят и да фалира банката . Но докато е жив , е опасно да се фалира , защото едва ли е дал толкова пари , без да е получил някакви гаранции че ще си ги получи .

Напълно те разбирам, и ти си един от пострадалите.... И то с повече от 100 000 Евро. Ама не се напъвай чак толкова, погледни трезво на нещата. Прежали някой лев, пий една студена бира, че за водичка е късно, и стига си щракал плюсове и минуси на останалите... Това няма да промени нищо, КТБ ще фалира, а и не само тя, вероятно. Държава, която нищо не произвежда, само консумира, е неконкурентна, неплатежоспособна, и с нисък рейтинг на банковото дело. Останалото са фантазии...

интересно, в "закона" на Цонев и Пеевски включено ли е осветляване на всички сметки на граждани и фирми, закрити в последните 6 месеца преди 20.06.2014

Законът, може бъде приет не по-рано от 12.12.2014 година според технологичните срокове. Тези гадни мутри си закриха сметките през май.