Следващият кабинет решава окончателно за ”Уестингхаус”

Акционерното споразумение с “Уестингхаус Електрик Къмпани“ ЛЛС влиза в сила след одобряване окончателно от следващото правителство.

Обратно в новината

Коментари - Следващият кабинет решава окончателно за ”Уестингхаус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...ще дорешава без да получава комисионни, така както стана с ЕРП-тата - без възможност България да контролира цени, както стана с "Цанков камък"--ГЕРБ да доплати, но Доган взе милион "възнаграждение", както увеличенето на заплати и пенсии ---в последния момент---Бсп ги увеличава---после ГЕРБ ги изплаща от опоскания от БСП бюджет----и сега така---Тегли 600 милиона за тръбите на Южен от Русия -Стоинев, после ГЕРБ ---да плаща-----комисионните ги лапа Стойнев??? Сега --за АЕЦ. Пак стойнев обира парсатааааа!?? За тия трябва наред да има НАРОДЕН СЪД !!!

Тези, които подпишат този договор, някой ден ще съжаляват горчиво, но ще е късно

Ами ние сме. Най-малкото "елитът" ни многократно се е доказал като такъв

А конкурсът къде е? Евро*ейците защо не реват, както реваха за Южен поток,че изпълнителят не е избран легално? 5 млн. за съмнителен американски рактор от никому неизвестна фирчмичка, срещу 6 млн за цяла централа с два реактора от доказал се тип и от компания с традиции. Когато крадете е едно. Когато крадете, излагайки на риск живота и здравето на хората е съвсем различно. Лошото е, че всички кражби в последно време савсе от тоя род. то не бяха шистов газ, сега въглищен газ и всякакви други малоумни проекти с едничката мисъл за печалба на всяка цена

иска да ни набута в робство с последния влак ? Не можем да продадем енергията , която сега произвеждаме , а сме тръгнали към мегапроект и то с мегафалшива фирма. В епохата на безжичните технологии и LED осветлението потреблението на ток се намалява стократно ! Кой иска да ни набута да плащаме лихви ? Не ни ли стигат кожодерските договори с Мариците ? Какви комисионни са им обещали на тези продажни ко.елета?

Може да се твърди, че "влиза в сила след одобряване окончателно от следващото правителство", само ако някой има предварителна информация, кое ще е то. Теоретически това се решава от избирателите след изборите, но изглежда някой зад Океана вече си го е поръчал и не допуска варианта, след изборите нещата се объркат и следващото правителство да откаже да подписва с Уестингхаус.

АКО ТОВА Е ИСТИНА ЧЕСТИТО НА ТЪПИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ СИ СВЕТИТЕ СЪС СВЕЩИ И ЩЕ МРЪЗНИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ! ТОКА ЩЕ СИ ГО ПЛАЩАТЕ ПО СКЪПО ОТ МАРИЦИТЕ ! ЕЙ САМО ТОВА ОСТАНА НАЙ ЕФТИНО И НЕГО ВЗИМАТ ГОРКИЯ БЕДЕН НАРОД !!!

Кое следващото? ЧехлЮвото или следващото?

търси : "High-altitude wind energy from kites" - на страницата на TED го има и c български субтитри. Няколко от решенията, които са изложени, вече се прилагат от азиатците. Да се добива енергия от горене на радиоактивни пръчки е дивотия.

подобен експеримент имаше в Италия преди 5-6 години. Остана си експеримент. Единствената алтернатива на атомните централи могат да бъдат ядрените централи. Когато се появят.

поинформирай се малко по-неповърхностно и може да разбереш някой неща

Какво ни пробутват долнокачествените американски "техннологии" ??? Такъв реактор няма пуснат в действие никъде по света, а и както се очертава и тези в Китай няма да тръгнат скоро ! Тази глупава фирма да спре да ни изнудва !

Като ви гледам кви сте разбирачи по всичко из тия форуми, не се учудвам що бате ви Бойко с неговия интелект пак ще ви управлява. На овце им трябва овчар.

Pesh0

westinghousenuclear . потърсете официалната , страница в нета . Това е много сериозна конпания , без нито един офис. Без нито една снимка , на завършен обект. Без снимка на строеж , даже . Без никакъв посочен телефон за връзка . Дори за връзка и меил адрес не са дали . Няма как комунистите да не изберат , такава сериозна компания , която строи 2 пъти по скъпо от Руснаците примерно. Просото напишете в гоогле rosatom и сравнете 2 те страници . Евалла експерте .

ако ни нахакат краварски експериментален блок, 240-те боклука в НС заслужават да ги порнем като дунавски попчета.

dsco@

За да разберете колко се краде, ще ви дам последната си сметка за ток в САЩ и сравнете цените с българските. Отчетете фактите, че мощтностите са строени по соца и са изплатени, заплащането на служителите съответно в България и САЩ. 500 x $0.073600/kWh 500 x $0.076700/kWh 263 x $0.086000/kWh С всичките му мурафети сметката ми за 1263 kWh e $160.06 или $0.12673 за kWh.

"следващия кабинет"? Може би и това се обяснява с напъните на продажника Плевелиев да разшири пълномощията на служебното правителство, което ще бъде назначено от него. И то ще може да подписва всичко, което издиктуват от американското посолство на Плевела. Мръсен продажник и национален предател, само за съд и за разстрел плаче. Да напомня, че продажниците Плевелиев и Мутрата, заедно с другите такива от "проституираща мрежа" и другите подобни отрепки, които цяла година се бориха за това, ще ни натресат 1 реактор за 5 милиарда, при това неизпитан защото няма такъв работещ, вместо 2 реактора за 6 милиарда, изпитана технология на много места. МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ, друго няма какво да се каже.

МРЪСНИ! ЗАТРИХТЕ БЪЛГАРИЯ. 1 ДЛАР ЛИ ШЕ Е КИЛОВАТА. ИЗРОДИ!

С какво право праителство в оставка одобрява такъв мегапроект от национално значение?!!! Кой му дава право на слугата Орешарски да загробва България с никъде неосъществен и несъществуващ в света ядрен реактор, на цена и при условия на които и децата се смеят?!!! Мноооого нагли станахте български "политици"- МАФИОТИ!!!!

не четеш ли,че следващия кабинет ще решава този въпрос т.е. лапачката ще е там,а не при Орешарски

тъпото герберастко говедо, то няма акъл да прочете и да схване смисъла.

А ти не четеш ли, че има споразумение?!!! Кой ли го е подписал?!!!...Друг е въпросът дали сделката ще бъде доведена до край, или най-сетне някой в България ще каже НЕ на мафията!!!

Това започна при уж зависимите от Русия комунисти и мога да се обзаложа, че при същите параметри ще ни го наложат идващите антикомунисти ... толкова за тези, които мислят че имаме собствена политика, че големите решения се вземат и с помощта на експерти и че, най-големия майтап, си определяме бъдещето като гласуваме...

споко, бе. Одобрили са доклада, а не договор. Недей да четеш диагонално.

От кога докладите се наричат споразумения?!!!

Това започна при уж зависимите от Русия комунисти и мога да се обзаложа, че при същите параметри ще ни го наложат идващите антикомунисти ... толкова за тези, които мислят че имаме собствена политика, че големите решения се вземат и с помощта на експерти и че, най-големия майтап, си определяме бъдещето като гласуваме...

Къде сте еколози, ранобудни, честни, умни....? А къде са конкурсите за държавна поръчка? Или просто ви казаха да си седите на гъзовете, или не ви платиха, или сте продажници по душа и дълбоко вътршно убеждение?????

Всички са мегапромити мозъци. Щом е американско няма как да е лошо.

А най-смешното/трагичното е, че строителството ще се финнасира от руска банка.

Масата опростачени говеда ще бъде заробена с поредната глупост. Това е като да си вземеш касетофон на изплащане за 20 години когато вече има флашка.