Активистки на ”Фемен” протестират срещу крайната десница

Феминисткото движение "Фемен" организира зрелищен протест срещу надигащата се в Европа крайна десница. В Париж обект на недоволството беше Националният фронт.

Обратно в новината

Коментари - Активистки на ”Фемен” протестират срещу крайната десница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не протестирате пред Яценюк, Турчинов и всички крайно десни и фашистки елементи, които окупираха Киев и Майдана в родната ви Украiнаа?? Или украинските националисти са най-добрите фашисти в Европа и Америка :) Две бузи имате от мен, ама онези задните долу.

Разгонили се женките, искат да се показват . поне да имаше нещо естетично, а не тия ... грозилища

ний, мажете с кви срамотии да протестираме?

ако бяха арестувани в москва,европа щеше да ревне веднага за погазване на правата на човека,но в арабска франция,всичко е ок,може би ги арестуват,за да не възбъждат местното население, от които жените за забулени,а мъжете са сехманияци

така трябва и тук да се протестира с/у фашокомунистическата Атака, сродния й НФСБ и всички подобни националистически организации. ЗА ДА НЕ БЪДЕ ПОСЛЕ КЪСНО.

ти беше 'туркиня' (м.нгал от ДПС), нали? Защо не слагаш в групата на расистите и ДПС? А... само националистическите, е, кадъно, чуй ме да те светна: нито една от изброените, вкл и ДПС, не е националистическа. Всичките са просто продажни мастии, също като теб.

говорят неща, нямащи нищо общо с действителността. Разбирам, че на теб Атака ти е проблема, въпреки че ако те питам, не можеш да обясниш защо. НФСБ и останалите са за цвят. За НФСБ донякъде съм съгласен, защото тези нямат нито програма, нито някакви идеи, както и останалите. Но Атака има програма, имат идеология, с която много добре обясняват какво е положението сега и защо, а също имат и план за действие, ако народът определи те да управляват. Всичко това е сложено в интернет, в тяхната телевизия се дискутира, никой не ви го натрапва. Но всеки, който има интерес, и не е свикнал да говори глупости наизуст, може да се запознае, и ако иска може и да гласува за тях. Ако не иска - негова си работа. Трябва да кажа, че Атака е събрала много добър отбор, телевизията им е зного интелигентна и обективна, така че само идиот може да говори глупости и да плюе Атака. Тя е единствената нормална партия, чиято единствена цел е да работи за Б-я и българите, и не слугува на никакви чужди антибългарски интереси. И това е най-важната причина, поради която такива като теб продажници и простаци не я харесват.

ХА ХА. Е това е много тъпо. Хората гласуват за такива партии за да се отърват от цигани, румънци и българи. Нека тия момичета да отидат за един месец в едно циганско гето и тогава пак да излязат да протестират.

Стигам до извода, че тия разгонени мадами ги кефат разни черни х...ве.

Не ми харесват гърдите им, няма да подкрепя каузата им.

Нерде гърди, нерде "печени чушки", нерде бозки!

Да ходят в Саудитска Арабия да протестират за правата на жените....

е ти сравняваш Франция и Европа като цяло със Саудитска Арабия ли?? е много хубаво ако до там сме я докарали.

.урви ще е най-добре да ходят да протестират в Киев срещу фашизоидите, които взеха властта с кървав преврат. А също така и пред ЕП и пред Белия дом, че подкрепят фашистки партии, финансират ги и ги слагат на власт.

Айде хаирлия да е! Днеска с цици утре с катерички.

...и "катеричките" им са ...голички... А какви "рунтавелки" имаше едно време.....

Сигур нямат и по един косъм за ориентир.

Жертвите на фашизма са над 30милиона, коментрите са излишни. Дори споменаването му, трябва да ти изправи косите.

Повреме на ВСВ война загиват около 50 млн души. Само руснаците са около 25 млн.

Вярно е, не трябва да се забрава и не бива да се допуска отново. Но и жертвите на комунизма не са никак малко и това също трябва да се помни.

до "ъ" - не трябва да се забавя и арменския геноцид, както и 500 години клане, пардон, присъствие на турците из нашите земи. анадъмо?

Гротескно! Твърде много се либерализира морала.

Абе тия не са наред с главата! Защо изобщо им се обръща внимание???

Отврат!!! Нема такива жени, нема такова "поведение" ...

Някои по-добре да не се бяха събличали!

Не е възможно да се надига фашизъм в Европа!!! Там като ходят до тоалетната и мирише на рози!

Фемен ги видях, а къде а голите гърди? С изключение на едно блонди с асиметрична гръд, другите са само пъпчасали в тази област. Да не говорим, че не са и симпатични даже.

Бъркаш жените с кравите ти на село.

Тия феминистки, както съм загорял като каубойски тиган ако им го отпера ще забравят всичките глупости въртящи се в главите им. Аман от патици!

Верно си загорел, щом от тези ти стана. Мен само ми се доповръща...

Е, не бих казал, че са грозни. Има една дебеличка, а другите нормално с годините явно са качили кила. То и аз едно време бях вейка, ама си качих към 15 кила последните 2-3 години, та не бих отказал на някои от тез "каки" :)

А бе да ти кажа, виж какво се получава - ако така им викаме -грозно и тем подобни, и не им обръщаме "внимание" като на жени каквито са и гледай какви глупости почват да правят - вместо любов и т.н.

Тия що не ходят да раждат деца ами се занимават с глупости.

Шевченко не е ли украинка? Като имаме предвид, че Националния фронт се обяви против санкции срещу Русия, нещата си идват на място. А иначе сериозните европейски политици, ако има такива, би труябвало първо да си зададат въпроса защо национилистите печелят популярност в Европа в последните години? Отговорът ние си го знаем...

След такива прояви, заради гей парадите и заради нарастващото мюсулманско и черно население в Европа, все повече симпатизирам на Путин

...включа в "протеста" им,ако ме наемат за художник...безплатно с голямата кожена четка,ще им "изрисувам" такива плакати по тях...особенно под нослетата......

Кой с каквото може.... Като нямат грам мозък, вадят циците и хайде на протест :-) Срещу кого, няма значение... важното е парички да падат.

Ами да отидат в Киев там сега има мегдан/майдан за протестиране срещу фашисти или онези за добри за тези които дават парите на Фемен, а във Франция са лоши понеже току-виж спрели някой емигрант.

Срещу фашизма - добре. Но защо само срещу фашизма? Не е ли Сталин далеч по-голям престъпник от Хитлер? Пък и всъщност самият Хитлер няма кой знае колко общо с фашизма. За който е чел историята разбира се, а не за който е слушал болшевишка пропаганда. И Сталин и Хитлер имат общо с фашизма. Единият по линията на национал-социализма, другият - по линията на болшевизма. Който дълго време се наричаше социализъм, демократичен социализъм ,народен социализъм, комунизъм и всякакви други глупости. А си беше най-обикновен болшевизъм. Та както казва Виктор Суворов, разликата между национал-социализма на Хитлер и болшевизма на Сталин е само в мустаците на вождовете. Аз, обаче не съм съвсем съгласен. Болшевизмът е много по-дивашка система. Болшевизмът е изтрепал над 100 пъти повече хора от национал-социализма. Да вземем един простичък пример, познат на всеки българин - Лайпцигският процес. Там трима българи и един холандец - Ван дер Любе са съдени за подпалването на Райхстага. Има следствие, процес съд и накрая тримата българи са оправдани. Я да помислим какво би се случило в СССР ако някой само беше казал че четирима души са се опитали да запалят Кремъл. Не да са го запалили, като Райхстага, а само да се е пуснал слух че има заговор за това. За 24 часа щяха да бъдат арестувани и разстреляни. И за много по-малко са разстрелвали. Така е действал чичко Сталин. А според комундетата Хитлер бил престъпник, Дрън-дрън ярина...

никой не вярва, че болшевизмът може да се възроди, а има вълна на национализъм в Европа.

Пълна каша ти е в главата. Не се опитвай да разпространяваш Гьобелсова пропаганда.

Дрън, дрън! Кашата е в твойта глава. По неговите плюсове и твойте минуси най-добре си личи.

ама те не отбелязват годишнина на историческо събитие за да питате защо не отбелязват и другото събитие. болшевизъм в европа в момента няма или е незначително образование. национализмът, обаче, съществува във всяка една държава, националистически партии са представени в националните парламенти и във европейския парламент. това, което момичетата правят е протест срещу възраждането на тези безумни идеи, които веднъж вече вкараха европа в велика мизерия и смърт. точно със тази гибел те правят препратка, дегизирайки се като хитлер, защото явно хората са толкова глупави за да забравят ужаса. до 90-те години да наречеш някой националист или фашист беше обида, тези думи бяха табу и почти забранени - сега такива движения се зараждат на всякъде и никоя държава не взима мерки срещу тях.

ако бях жив циците на тия щяха вече да са като изсъхнали чушки

Аз сега това как да го разбирам? Да ставам фашист и да идват украинките да ме борят с голи цици.

И аз и аз, запазвам си оная най- отляво с големите цици.... :D

Защо има протести срещу фашизма в Европа, като няма фашизъм в Европа? И защо няма протести срещу КОМУНИЗЪМА и КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ партии в Европа, като има комунисти и КГБ във властта особено в България?

А бе докато мятат цици ако щат против робството в Рим да протестират :D

Тлъсти уроди.

Смърт на фашизма !

Това Г М О какво прави на хората ... Затлъстяващи деца и с мустаци....

"PR - Цици" - политически проект на неизвестен автор. Нещо като платена агитка.

А след това няма ли да протестират против надигащия се империализъм (без опознавателните знаци)? А също и срещу европейската мекушавост спрямо всички религии,секти, водеща до нейната гибел?

Абе модератори дирници, само чакате да си напиша коментара и да го изтриете!!! Е...ти цензурата фашистка прилагате - само това което ви изнася!

КАКТО ВЕЧЕ ПИСАХ - ЩЕ ГИ ИЗНАСИЛЯ ТИЯ ФЕМИНИСТКИ!!!!

мале тия като ги гледам така бая едрички идват и като ги гледам така май са около 6 или 7 и ако те напипат бая кютек ще отнесеш па може и да пикаеш през катетър в следващия остатък от живота ти

АМИ АКО МЪЖЕТЕ РЕШИМ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН СРЕЩУ ФАШИЗМА ИЛИ КОМУНИЗМА? КАКВО ЛИ ДА РАЗВЕЕМ? :))

Те някой вече протестираха по токчета. Но не беше потвърдено в новината , че са съвсем мъже, та не знам.

А защо не протестират в Украйна? Първо да започнат от Киев, където бандеровците са взели властта. Нима Десният сектор, Тризъб и останали те националисти не са заплаха за демокрацията? Или за такъв протест Западът не им плаща? Пак двойни стандарти!!! Срещу Путин протестират, а срещу хунтата в Киев - не!

секстремизъм = екстремизъм

то пък едни цици,то пък едни жени,то пък един протест - пълна отврат

Гроздето ли е килело?!?

Не, естетиката липсва. Ако си падаш по гротескното , заповядай на шоуто.

Готино, CICI Online ;-)))

Всъщност се борят не против някакъв си нов фашизъм а в полза на глобалистите.Православието и Путин им бъркат играта защото са против тях и за това тези режеха кръста и вилнееха против Путин.Десните на Запад също са за ограничаване власта на евробюрократите и за повече самостоятелност на държавите и за това са обевявани за фашисти.Тези избори ще са битка за запазване на последните свободи в съставящите Европейския съюз държави .Ако спечелят левите шистовия газ ще ни бъде натрапен насила и няма да имаме възможност да се опазим.Пробива с ГМО в Европа вече е факт а плановете за обща енергийна стратегия ни гарантират натрапването на решения не в наш интерес.

а защо не започнаха с цицоренето от тяхната родина, украйна? а когато някой налага мнението си на всяка цена е много далеч от демокрацията, повече ми прилича на диктатура.