Бареков ще връща Народна република България

Една от следващите ни инициативи в НС ще е да върнем старото име Народна република България, обяви Николай Бареков. Той очаква още един депутат да напусне ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Бареков ще връща Народна република България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Призиви,кебапчета и кюфтета на скари , обещания за "народна република"...?! Интересно ми е дали болния мозък на тоя човек не си мисли , че е в Пхенян , а не в България...?! Такива абсурди могат да се случат за съжаление само у нас...!

"Николай Бареков лично пече и раздава кебапчета и кюфтета с обяснението:".Тоя си е за акт.ХЕИ-то да си влезе в ролята.

БОГ дапази БЪЛГАРИЯ,от такива изроди.

Българите са щастливи хора-таково грандиозно шоу не се случва никъде по света.

"В квартала видях много магазинчета на дребни собственици, хората се опитват да оцеляват. Обещавам на тези хора работа и работни заплати".Тоя напълно е изперкал-и как ще уредиш дребните собственици с работни заплати,бе г-н "неподходящ избор".Държавни ли ще са тия работни заплати за дребен собственик,що ли?!Ама ги тропаш ей така пет за четири стига да има кой да те слуша,ама да не те проумява.

Баречков е готов и насран гъз да олиже само и само власт да докопа,ама тъпо е момчето и не усеща колко му личи.От "Винаги готов" до "На всичко готов"

Убеден съм, че тоя дори кебапчета не може да продава. Стои като глътнал чадър, боклука. Какво управление, какви 5лв бре, хора..

Че е такъв- от самолет е ясно. Ама тези, дето ще гласуват за него какви са? Че не се сещам просто...

Ще я върне ли на Тошко???

Ама тоя съвсем изтрещя и изпуши.Лудият, който уби младият и здрав барета и остави убавата жена и дете е нищо пред него.Хора бдете!!! Ако не си взема редовно хапчетата, че запрете го на Четвърти километър.Ама как няма да изтрещи, с него е и Долов-син и Джамбаски и Каракачанката - за власт и лапане са гонови на всичко и да слугуват на лудия Бареков. Позор.

Абе те с хубави имена го наричаха по време на протестите. Сякаш всеки не знае кой му е господаря на тоя олигофрен. Слуга на олигарси. Тоя ли ще защитава народа??

Този чудодеец, този политически феномен ако може и Тодор Живков да възкреси ...... гласувам веднага за него!

Дано за следващия парламент въведат ПСИХОтест!!!!! Че е Дудук... ясно... ама е и ЛУД!

Как му отива на лаинарчето Барбарекчо да е кебапчииче-като във вица каима-лаина равно на кебапче.

ебати трагикомедията :))) ебати личностите в политиката ...тц тц тц ; ако не ме касаеше щях да се смея с кеф, ама де да ходя емигрант бее къде с куфара и спалният чувал пак ли омръзна ми остарех веке да са изплюща по америчко д аплащам наеми и след 5-10 години лишения носталгия и надзъртайки плахо по форумите да започна да поствам и смело как съм сбъднал Хамериканската мечта - дървена барака на изплащане доживот и нова кола на банката...еех мааму стара ...тоз слаб матрял начиии и политиците ни таквиз....ЕЙ КАПУТ Я ДАЙ 1НА БИРА !!!

Почнаха се кебабчетата.

С един дупетат и половина, дето уж си взел от ГЕРБ, ти трябват само още 119 да върнеш НРБ. Успех Дудук! Филиповци и Факултета са с теб! Но не забравяй да врътнеш и там по едно кебапче.

Това копеле, когато го е правел баща му, как не го е изхвърлил на рогозката, та да го изближе котката ?

Аз чух, че първо е попаднал на рогозката, но са реагирали светкавично с дървената лъжица и ....... ето го резултата!

Властта в ръцете на народа, но парите в частните банки.

Естествено и чл.1, в който да пише, че цензура без България ще е единствена ръководна партия . . . . .

Какъв си ти дудук, че да слагаш НРБ? Още не са те избрали и от сега решаваш какво ще стане и как ще бъде? Луд умора няма, нали така, та и ти? Първо да те освидетелстват дали си нормален, пък тогава ходи на избори! Ама че АХМАК!?!

Дано го направиш, защото някои си позволиха да махнат народа и съсипаха нацията! Да се срамуваш от народа си, да гледаш на него като на рая, е равносилно да си подпишеш смъртта. Тези, които си позволиха да не зачитат Народна република България, са за съд като предатели.

Симеоне, да го духаш на дудучето ! Май и ти си луд за вързване щом му вярваш толкова?

.. И ще има нов български космонавт - Волен Сидеров.

Май и СИВ щял да върне ;-)

а на управниците кво да връщаме - цар, хан, идиоти под прикритие....

и като върнеш думата" народ " властта от вас и мафията направо в нашите ръце!!! ура ура ура!!! аман от простаци...неам думи...неам нерви

от тоя ме е гнус почти колкото от свинете с вестниците

краднатите пари от чорбаджиите му ша враща ли?

Комик. готин е с шапката, вписва се в пейзажа хахаха

когато пролетта цъфти когато дойдат пеперудите е.и им майката на другите е.и си майката и ти нека отдадем почит на поета един от най добрите който е имала народна република българия

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!

Народът български наистина е стигнал крайни нива на деградация!

Не народа ни, а само отделни единици-така е по света.

Тафталогия в името показва степента на образованост на нацията като цяло и в частност влиянието на образованите хора върху обществото. Но у нас това няма нужда да се изследва, защото е очевидно. Трагичните последици ще залеят този прост народ като голяма и силна вълна. И няма да е незаслужено. С политик като Бюреков комунистите ,турците и циганите ще получат пълната власт да унищожат българската нация и българската държава. След това ще изгонят развратните и продажни учени и попове и на тяхно място ще настанят своите обичаи. Не го виждате? Само почакайте малко докато стане късно. Продължавайте да газите обичаите си и да гоните способните и работливи българи- оставяйте ги без работа, не им плащайте, мъчете ги и съвсем скоро ще видите какво се е случва от години.

Др.БАРЕКОВ,следва да върнеш и ордена "Герой на социалистическия труд".

Бюреков,върни се там откъдето си излязъл и ни отърви от присъствието си.

мюреков, давай баце по веригата на кебапчето към изхода и оттам бърже през фекалните води към бунището на историята!!!

Евтин популизъм ..каква народна какви кебапчетахаххахах и сега за Европа си точат зъбите...

На този Олигофрен и Дудук да му кажеш е малко! Каква Народна Република? Защо ли има такива по българските земи?! Защо???

А концлагерите,забраната за излизане в чужбина, вносните стоки,свободата на мнение и говорене?

Така е, нега Бг-то да е такава, каквото е сега. И правителството на Орешарски се справя страхотно !!

И "Корекомите" обратно. Помните ли ги? Ако искаш уиски, англ.джин, водка, свестен шоколад и парфюм, шоколадови яйца за децата и други -само в "Кореком"(викахме им корекция на комунизма и само с западна валута и с бележка от милицията откъде имаш валутата или чакаш някой западняк или роднина, който живее в "гнилия запад" да дойде та да ти купи стока от "Кореком". Бългърина с тази "къса памет"никога няма да се оправи.

ЕЖА ТИ СМЕШНИКА! ВЪРНИ цените на ХЛЯБА и СИРЕНЕТО, па и на ДОМАТИТЕ! иЗОБЩО -ВЪРНИ ДОМАТИТЕ! ИМЕТО е без значение, когато си гладен!!! бареков, от политика не разбирам, но от логика -ДА!!!ПО-ГОЛЯМ СМЕШНИК НЕ СЪМ ВИЖДАЛА!

Дудука вче пресоли мансжата. Бездарен, грозен лаладжия. Абе дудук.

Името не е важно. Да върнем някои правила - БДС, Прага на печалбата, Държавна банка с ясна лихва, Кандидат студентските изпити, Да махнем задължителното ограбване - застраховките, да загасим фаровете, Държавен мобилен оператор с 10% печалба и ... ако искате мнение и идеи търсете правилните хора!

България без Бюреци

БЪЛГАРИЯ БЕЗ КЕНГУРА

"НБ прави кебапчета в Челопечене.." ......................... Суха тренировка преди изборите... Кебапчетата - класика в изборния жанр! Изпитана марка. Сигурно действа по НОУ ХАУ, взето от комунистите. Все пак оригиналът си и техен....

"Лидерът на "България без цензура" обяви намеренията си да върне името на България от социалистическо време при среща със симпатизанти в столичния ромски квартал "Факултета" " -------------------- А-а-а, ето от къде черпи ум и идеи новият месия - от неизчерпаемия извор на ромския интелект и прозрение. Мислех, че пълната циганизация на България ще се позабави малко (без да се избегне), но явно има сили, които напират да я ускорят и довършат...

Драги АК 47, Хайде да помислим. "Res publicum" означава буквално цар-народ (народоцарствие) или както пишете Вие - Народно управление. Тогава словосъчетанието "народна република" се дешифрира като"Народно народоцарствие" или "Народно народоуправление". Мисля, че в случая съм съвсем прав. "Република България" звучи много по-точно и по-красиво отколкото серия от чужди думи, които на български език имат еднакво значение.

"Бареков ще връща Народна република България" И-Д-И-О-Т!

ИДИОТА СИ ТИ, властта принадлежи на народа, ЯСНО ЛИ ТИ Е БЕ КРЕТЕН ??? Затова се казва НАРОДНА !!