Нови валежи през седмицата, на места - значителни

През следващите дни времето ще бъде променливо, с пролетни температури и превалявания - на места те ще бъдат значителни.

Обратно в новината

Коментари - Нови валежи през седмицата, на места - значителни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кофти, брате...Топло време- врангалък и селяния- до шия. Селяните пъплят, пълзят към центъра...цял ден пият кафе, бира, смукат цигара,блещат се в айфончетата си, пърдят и уригат под прозорците ми...Седете си по кварталите бе, извънземни селтаци с промити мозъци от реклами,телевизии и риалити-та...Смешници...

няколко дни ще има висококачествени дъждовни облаци а в началото на другия месец - настъпва сериозно време-почивно..

Айде стига бе, какво е това? Стана пролет и времето се скапа! През февруари си беше толкова приятно навън, няма да вали, няма да духа, 9-10-12 градуса през деня...

Ами точно защото през февруари беше топло, сега ще е студено. Няма глобално затопляне. Щом зимата почти липсваше, пролетта ще е студена. Природата си знае работата.

Ща питам посред лето на 40+ градуса : Има ли го затоплянето или го нема?

ПРЕДСТОИ СМЯНА НА ПОЛЮСИТЕ НА ЗЕМЯТА! В момента има мощни колебания на земните полюси! Чакат ни недобри климатични промени: на едни географски ширини- затопляне, на други- хлад, студ- като ледников период!Държавите по океанските крайбрежия ще станат жертва на урагани, потопи, вулкани, вълни цунами и пр. Вследствие на стихийни бедствия :наводнения -/потоп/, земетресения в Европа, вероятно е ЕС да се разпадне и управниците на ЕС да решат, че ЕС не може да помага на други страни, след като в собствените им държави цари хаос. Промяната на полюсите не става за миг, но в момента в някои географски ширини вече се усеща "блуждаене"... Дано човечеството не пострада много от предстояща смъртоносна радиация.

Ах този Боко, пак е подкупил Господ за да има толкова валежи и да пречи на "отличното ни правителство" да си работи спокойно? Сега от къде пари за обещетения като се изпариха като лански сняг? Ама че работа? Не го е срам този Б.Б.!-:))

Въпреки иронията ти, си е точно така! Боко тиквата именно, остави резерва под минимума! И сега съживяването на икономиката и нормалните обществени отношения, не може да стане с магия! Важното е до го отхвърлим като лошо минало и да вървим напред!