Екстрадират Стефан Кленовски в Италия

Софийският апелативен съд одобри искането за екстрадиция на Стефан Кленовски, за когото има издадена европейска заповед за арест от Италия, по подозрение, че е участвал в група, занимавала се с източване на банкови карти, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Екстрадират Стефан Кленовски в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво всички бг мутри в ев.затвори да ходат там няма 6/5 :))Били го при ареста :))да бе! Оная със силиконовите джуки-жена му мутреса та дранка :)

В Италия няма адвокат Марковски, няма прокурор Пенгезов и съдия Мирослава Тодорова, която го освободи от ареста с мотивите, че трябвало да си гледа децата. Е, сега ще ги гледа, но на снимка. Дълго ще ги гледа .....

УЖАСНО НАХАЛНИ!!!Не стига, че крал, а ми иска и с метани и молби да го арестуват!!Не иска ли молба със снимка да му изпратят, за да го помолят да се яви???? ВЪЗМУТИТЕЛНО НАХАЛНИ!!! Пред децата му... а ми защо не е мислил като е крал... или ще излезе невинен пред децата си, а полицията ВИНОВНА, че го заловила...Малко са го били!!!!

СЕГА ДА Я ВИДИМ КЛЕНОВСКА. КОГАТО ХАРЧЕШЕ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ МЪЖА И СЕ ЧУВСТВАШЕ МНОГО ДОБРЕ И НЕ ПРАВЕШЕ СМЕТКА ЗА РАВНОВЕСИЕТО В ПРИРОДАТА. САМО ЗАТВОР ЗА ТАКИВА.

Браво поне ще попадне на съдии

В ИТАЛИЯ НЯМА НИКОЛОВА НЯМА ТАТЕ НЯМА БАТЕ ----У ПАНДЕЛАТА ИМАЛ ДЕЦА-- И НИЕ ИМАМЕ НО НЕ КРАДЕМ

Сем.Кленовски се страхуват да него върнат в Италия щото тям няма да има такива разигравания като тук.

Е сега невинния ДАНО го осъдят в Италия на много години затвор.Тук го изкарват невинен щото няма кой да му повдигне обвинение .

Предлагам кикимората Кленовска да се затири в Италия и да следи да не би там да не му ударят шамар ако им се озъби нещо...Може и да ги даде на съда по човешките права в Страсбург.