Това предизвика вълна от недоволство. Пред Нова тв майката на Клеопатра - Мария Парушева, набързо скърши мерака на богатите мъже и обясни, че това е детска шега, а момичето не се продавало.

Обявата е от профил с име „Принцесата на тати“ и информира, че срещу 100 000 евро детето може да бъде купено с цел брак.

След като обявата предизвика вълна от недоволство, бе свалена от социалните мрежи, а отдел „Закрила на детето“ се самосезира.

Клеопатра живее с майка си и баща си. Детето има още трима братя и сестри.

„Тя на шега си пуснала обявата. На 21 години трябва да е, за да може да я продам. Има и такива, които продават 12-годишните си деца. Ние не правим такива неща. Когато ще е голяма, тогава може. Как ще продаваме малко дете? Смешна работата е!“, коментира майката.

Шефката на Дирекция „Социално подпомагане“ Яница Рачева пък каза, че вече е извършена проверка. „Посетихме детето и проведохме разговор с родителите. Установи се, че с тяхно знание дъщеря им е публикувала снимка във фейсбук. Това е детско забавление. Не е срещнала техния укор. Била е подкрепена донякъде за това, което прави“, обясни Рачева.

Детето ще бъде насочено да ползва като социална услуга психологическа помощ в Община Ветово.