Ученичка скочи от прозорец на училище в Шумен

stat
16:19  |  21 април 2017 | Общество / Редактор Надежда Христова /  
Ученичката е транспортирана в шуменската болница (Сн. Архив) Ученичката е транспортирана в шуменската болница (Сн. Архив)

17-годишна ученичка е скочила от прозорец на тоалетните в Гимназията с преподаване на чужди езици „Никола Вапцаров“ в Шумен.
Инцидентът станал в ранния следобед по време на втория учебен час, в който единайсетокласничката не влязла, съобщиха БНР и "Труд".

Случайно преминаващ минувач забелязал тялото на момичето пред сградата на учебното заведение и се обадил на тел.112.

Ученичката е транспортирана в шоковата зала на МБАЛ-Шумен. Медиците не съобщават какви са травмите й.

Причините за тежкия инцидент със 17-годишното момиче все още не са известни. Приятелките на момичето, което е в паралелка с английски и руски език, не могат да си обяснят защо се е стигнало до инцидента. "Лъчезарно момиче. Не знаехме, че има някакви проблеми", казаха съученичките й.

"Излиза в края на първия час. В началото на втория час не влиза. Учителката изпраща ученичка да я търси, която вижда, че е долу. Бях там. Контактна. Просто казваше, че нищо не си спомня: "Кажете ми какво стана? Много ме боли", обясни директорът на гимназията Георги Георгиев.

От полицията преглеждат записите от камерите в училището.

През 2012 г. 13-годишно момиче от Димитровград скочи от прозореца на тоалетната на втория етаж на училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Черноконево". Шестокласничката помолила да излезе от час, като казала, че иска да отиде до тоалетната. Малко след това се хвърлила от прозореца.


Последно в Общество


Намали ли акцията на Зукърбърг натиска върху Фейсбук?

Може ли медийната акция на Марк Зукърбърг да намали натиска върху Фейсбук?