Непознат нападнал кандидат-депутата Емил Джасим

stat
22:29  |  23 март 2017 / Редактор Мануел Насименто / обновено преди 26 минути

Мъж е арестуван след спречкване с кандидат-депутата Емил Джасим, съобщиха от пресцентъра на МВР.
От полицията обясниха, че инцидентът е станал около 14.15 часа и не става въпрос точно за нападение.

Емил Джасим и друг мъж са се скарали пред столично заведение. Мъжът, който е проявил агресия към кандидат-депутата, е задържан.

Емил Джасим, който е учител по история и кандидат за народен представител от "Да, България", обяви във Фейсбук профила си, че днес е бил нападнат от непознат.

«Днес съвсем наистина ме нападна непознат. Нанесе ми тежки удари в тялото и краката, докато крещеше немислими заплахи. Имам и видео, което успях да спася, въпреки желанието на лицето да ми отнеме телефона.

Сега отивам към Съдебна медицина, след като дадох показания в 4-то РУ на СДВР. Болят ме много единия крак и стомаха. Дано всичко е наред и няма тежки поражения.

Очаквам МВР и прокуратурата да накажат нападателя, който е задържан, с цялата строгост на закона. Да, езикът на омразата винаги води до физическо насилие и болка», пише Емил Джасим в профила си в социалната мрежа.


Последно в Политика


Бжежински - от емигрант до главен съветник в Белия дом

Също като своя предшественик на поста* Хенри Кисинджър, преселник от Германия, Збигнев Бжежински пристига в страната като емигрант от Европа.


Смятате ли, че разсекретяването на стенограмата ще доведе до разкриване на истината за КТБ?

Да Не Не знам
Можем ли да намалим катастрофите по пътищата? Да се избират ли депутатите мажоритарно в 2 тура?