Вчера в 10.40 часа в полицията бил получен сигнал, че около час по-рано във фирмена база на ул.“Търговска“ в града,  Динко Вълев е нанесъл побой и ограничил правото на свободно придвижване на 43-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство, а "Ловецът на мигранти" бе задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Днес Вълев бе освободен от полицейския арест.

Оказа се, че пребитият е негов работник. Вчера, докато мъжът вадил гориво от автобусите, за да налее във фадромата, дошъл Вълев. "Ловецът на мигранти" помислил, че работникът му краде нафта и започнал да го бие.

Шишетата с източеното гориво обаче и днес са в базата, а работниците отричат да са свидетели на случилото се, предаде bTV. Казват, че битият Красимир Кръстев работи при Динко Вълев от 4 години и досега конфликти между двамата не е имало.

Работникът е с лека телесна повреда – насинено око, охлузвания по коленете и гърба.

През април се разбра, че Динко Вълев е пребил приятелката си Десислава от ревност. Младата жена подаде официална жалба в полицията. Вълев тогава отрече: "От вас чувам. В Чикаго съм!"