Пуснаха Динко от Ямбол от полицейския арест

30-годишният Господин (Динко) Вълев, който вчера бе задържан заради побой над 43-годишен мъж, е освободен от полицейския арест.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха Динко от Ямбол от полицейския арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Динко и Перата направиха за смях управляващите и няма да им простят. 20 минути от новините по водещите медии ни занимаваха с тях. Голяма журналистика, голяма информираност. Зорлем ги правят герои.

Така наречените "Патриоти", са на власт, държат и ключови министерства, заместник министър-председател. Но нагласените полицейски, партизански мероприятия, срещу българите си продължават. "Преклонена главица, сабя бе я сече" - същото мото, като по времето на турското робство. И пишман патриотите забравиха какво говореха и от къде тръгнаха. Тиквата ги въведе в далаверите на мафията и геноцидът над българите си продължава с пълна сила. Вече не съм дори и малко оптимист, за този народ. Кажете една партия, или движение, които да останаха български и с ясна позиция? Без никакви компромиси. Почнат ли компромисите, се намърдват калинки, които после неусетно отнемат ръководните лостове и пак подменен вот на избирателите. Дори и ВМРО, които смятах за най принципни от коалицията, ми паднаха в очите. Как може Каракачанов да позволи на тиквата да провали поръчката на новите изстребители и да ограби средствата? Като това е неговото министерство. И да позволи да бъде въвлечен в интригите срещу президентът? Май и той, овен да яде и да пуши, вече за нищо друго не става. А тук говорим за очевидна кражба на гориво, но в медиите е изнесена версията на крадецът. Не крадял, местел бил. И вместо крадецът, е задържан и кртотекиран потърпевшия - ограничавал свободното придвижване, разбираш ли. Типично мероприятийце.

преди да се изказваш относно убийствата на митничари и др. първо вземи и се научи да пишеш и тогава заповядай при нас митничарите....от малък си е бил хулиган, а такива се толерират в бг, най-вече за отвличане на вниманието за по-сериозни неща....

нарочиха го за навлеците по границата, сега ще го тормозят до дупка докато му намерят цаката и го вкарат в панделата.

милицията е по-бърза от журналистите - докато напишат че са го хванали, трябва да пишат че са го пуснали ..

Ако е пребил работник, който действително е крал трябва побойникът да се накаже по-строго, защото това е утежняващо вината обстоятелство. Едно е да набиеш някой ей така, а съвсем друго е когато изземваш монопола на държавата над насилието и принудата. Последното трябва да се наказва по-скоро, защото е проява на особено неуважение на обществения договор.

Само държавата има право да наказва престъпниците, който изземва тази функция на държавата трябва да бъде наказан от нея по-строго от престъпниците, които е "наказвал".

еий го още един мангал, а правосъдието се заиграва ,фани ,пусни,фани пусни,аз в детската градина получавах по сериозни наказаня от това което тия уроди получават от бг правосъдието!

Свършиха с Перата и сега ни занимават с другия "национален" герой.

щом ни занимават с разни селски кокошкари, значи в българия вече няма истински мутри, и мафиоти.или който дръзне да пише за тях, просто умира...

Този човек терябва да стане президент нам България-обединител

Ако някой КРАДЕ, само бой за такива. А съдии, данъчни и митничари трябва да ги убиват, щото вредят на цяла БЪлгария...

Това си е обичаен бизнесмен, и работници има човека, бабаит е, да, и кво- добре сте го пуснали. И Марешки да не го съдят, щот и той нали юнак бизнесмен-побойник- явно си е нормално у онгъла.

Браво Динко , браво пич ! Голем Убавец си !

колко са слуÇаİте с това куÇе,като хяма мİгрантİ ,посяга на блİзкİте.няма лİ коъ да го спре.

Те това вадят неонатолозите от утробите в днешно време. Е, добре че не убива, поне засега.

Пребил гаджето си, сега и работника си за нема нищо, ей така, щото той смятал, че го мамели. Полицаите пък, дето пак ще им вдигаме парсата, 'зели, че го пуснали- (още) не е убил, я...

Слушай сега и запомни!!! Полицаите задържат до 24 ч., прокурорът решава дали ще задържи до 72 часа, а съдът решава дали ще задържи под стража и то само ако има искане на прокурора. Полицаите са последна дупка на кавала. От тях нищо не зависи, защото НЕ те решават. Главен герой тук е прокурорът и негово е решението какво да прави с тиквоча, защото само прокурорът може да обвинява.

РАБОТНИКА СПИПАН С ШИШЕТА ГОРИВО,А НЕ НА ДИНКО?! ОХЛУЗВАНИЯТА ЛИ ВИ ПРИТЕСНИХА ТОЛКОЗ?! АЗ НЕ ВЯРВАМ НИТО ДУМА ОТ КАЗАНОТО ОТ РАБОТНИКА,А ДА ВИ ВИДЯ!!!

Щот' не сме тъпи като теб!

ОБИДИТЕ ЗВУЧАТ КАТО КОМПЛИМЕНТИ,БЛАГОДАРЯ!!! ТИ ПЪК СИ УМЕН!

за да не бъдете бити от амфетаминови динковци купуваите си 9 мм. тои е наи доброто средство срещу биячи, ултраси, мутри и проче .

А срещу цигани и бежаМци работи ли? За преател питам!

За да не бъдете бити, НАЙ-ДОБРЕ НЕ КРАДЕТЕ ГОРИВО!

динко ти ли си бре ? от кога стана следовател , прокурор че и съдия едновременно ?

И това ли е героят на нашето време , та да ни занимавате с него от сутрешните ТВ блокове през Интернет до вечерните новини ? Това наричам опростачване на нацията с решаващото съдействие на журналистиката !

"Работника казал, че събирал дизел за фадромата от няколко автобуса в шишета" Абе вие от Дир-а колко ви плащат от БХК за да плюете по момчето бе! Вие на малоумни ли се опитвате да ни правете. За тази фадрома бая шишета ще трябват - кажете, че РАБОТНИКА Е КРАЛ дизел. В шишета за да може да се изнесе лесно и по малко от всеки автобус за да не прави впечатление.

Те шишета може да казват и на 10 литрови бутилки от минерална вода. Идеални са за пренасяне на нафта. Много тъпо защитаваш доказана отрепка, пребил приятелката си преди няколко месеца. Ще се издъниш с тоя келеш !

браво на динко, язък че нама повече мъже като него, ние от варненската община ще му предложим да се пресъедини към оправлението на варна!!!

герои на съвременна България... "народе???"

типичен представител на населението в ДЪРЖАВАТА ТУРСКИ КЕНЕФ (погледни в Гугъл)

Резак, ади бягай в анадолата ... ние сме горди Българи си имаме държава. ДАНС що спите бе, как може такива да обиждат държавата ни?

Той Бай ви Ганьо Балканский да не мислите че е хиперболизиран образ на дяда ви Алека??

Каква е тая карикатура. Пълен смях. Аре стига ни занимавали с тоя "Патриот"

Е гати патриота, най - обикновен насилник и комплексар. Мястото му е в панделата.

Аве вие нормални ли сте !? Защо ни занимавате с човек който на две магарета плявата не може да раздели ? Егати и тъпоунгерите в нашата държава , че и медийно ще ги отразяваме , видите ли модерно е да си плиткоумен !

е защо го пускат- тоз тип ни струва милиарди като имидж

E, щом е негов служител, тогава няма проблеми, нали?! Един вид, той си му принадлежи и Динчето може да си го прави, каквото си иска...