Това написа шефката на кабинета на премиера Румяна Бъчварова във Фейсбук в отговор на председателя на БСП Корнелия Нинова.

Тази сутрин лидерът на социалистите заяви пред bTV, че в основата на драмите около НДК стои противоборството между две жени, доскоро еднакво близки до министър-председателя Бойко Борисов – Румяна Бъчварова и министъра по българското европредседателство Лиляна Павлова. От думите на Нинова стана ясно, че шефката на премиерския кабинет е твърдо зад бившия вече изпълнителен директор Мирослав Боршош.

Твърденията на лидера на БСП предизвикаха гневната реакция на Румяна Бъчварова във „Фейсбук“. Ето какво написа тя:

„НЯМА конфликт между Лиляна Павлова и Румяна Бъчварова. НЯМА и не е имало. Работим заедно изключително добре за обща кауза. Това е за сведение на другарката Нинова, нейните другари и другарки и техните съученици. Когато фактите те опровергават, когато нямаш политически аргументи, стигаш до махленски стил и оклеветяване. Днешното ѝ изявление показва ясно, че кой каквото чете, това и говори. ЖАЛКО за българската политика“.

Статусът на Бъчварова обаче предизвика иронични подмятания и коментари в социалната мрежа. Част от потребителите намекват, че тя наистина е „прекалено близка“ с Мирослав Боршош.