В официалния му Фейсбук профил беше публикувано видео с "по-важни моменти от дейността на президента на Република България през първия месец от встъпването му в длъжност".

Клипът е озаглавен "Бюлетин 1", а под надписа "Месец първи, година първа" се вижда подписът на президента. Това навежда на мисълта, че предстоят още такива виртуални отчети.

17-минутното видео започва с кадри, на които Радев е кабинета си и подписва документи, под музикалното оформление на "Рапсодия Вардар" на Панчо Владигеров.

Показани са моменти от полагането на клетвата му пред Народното събрание и от официалното му встъпване в длъжност на 22 януари. След тях се редят кадри от назначаването на служебното правителство, първото посещение на Радев - в Брюксел, срещата с президента на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Отбелязано е и първото наложено от президента първо вето - над закона за концесиите.

В записа могат да се видят и извадки от някои от най-важните речи на държавния глава, като накрая е това пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.