Северномакедонският певец от албански произход Амар Исмани е бил ранен смъртоносно след стрелба, предшествана от масов бой в Скопие в неделя. Други двама младежи са пострадали и са настанени в болници. 

29-годишният Исмани е известен сред по-младите фенове на естрадата, освен това е и блогър. Инцидентът е станал около 23.40 ч. на ул. "Никола Карев" в Скопие, като стрелбата била предшествана от масов бой, гласи съобщението до полицията. Според ТВ "Сител" на мястото на инцидента е забелязан черен автомобил с множество следи от куршуми. 

От съобщение на болница "Майка Тереза" пък става ясно, че Исмани и 19-годишен младеж с инициали О. Б. са постъпили в лечебното заведение с огнестрелни рани. Въпреки опитите на лекарите да спасят Исмани, той е починал 45 минути след полунощ. 

Македонски медии съобщават за още един ранен - 24-годишен младеж с инициали Т. А. от Скопие, който е приет в градската болница "Св. Наум Охридски". Не се съобщава да има опасност за живота на двамата ранени. 

В социалните мрежи близък на Исмани съобщи, че той ще бъде изпратен в последния му път днес в гробищния парк в Бутел.  

Дежурният прокурор и разследващи екипи от Министерството на вътрешните работи през нощта са направили оглед на мястото на инцидента, предаде кореспондентът на БТА в Скопие. Издадени са разпореждания за експертиза на събраните от местопроизшествието следи. Предприемат се действия за разкриване на извършителите, както и мотивите за случилото се, съобщават от прокуратурата.