Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на социалните мрежи. Повод за интереса към лидера на "Атака" този път стана вечеря в един от най-престижните ресторанти в София.

Потребител на Фейсбук с име Ivanova Ivanova публикува няколко снимки с участието на Сидеров и ги придружи с разказ на случай от вторник вечерта. Тя свидетелства, че председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и компанията му са се държали невъзпитано и са пушели цигари въпреки законовата забрана.

Кадрите можете да видите тук >>

Разказващата обяснява, че е посетила заведението в компания на фирмени партньори. Там останала неприятно изненадана от това, че вътре се пуши. При това от Волен Сидеров и неговата компания. На всичкото отгоре човек от неговата маса направил забележка с неучтив тон да се говори по-тихо, защото текат бизнес разговори. Иванова се оплакала и на персонала, и на дежурния на телефона здравен инспектор, но не получила съдействие.

Всичко това се крепи само на свидетелските показания на Иванова. Оттук нататък разказът е подкрепен със снимки. В заведението влязъл оркестър от роми. Волен Сидеров се включил в изпълнението, като хванал палките и започнал да свири на барабан. След това лидерът на "Атака" влязъл в роля на събирач на дарения, а разказващата и групата й напуснали възмутени.

Това е втората нощна история с участието на Волен Сидеров през последната една седмица. Преди това колата на съпругата му Деница бе блъсната от автомобила на судански гражданин по късни доби на бул. "Симеоновско шосе" в София. Лидерът на "Атака" пристигна на мястото на инцидента и влезе в пререкания със служителите на полицията, а след това изрази подозрения, че става дума на целенасочено действие, а не за обикновен инцидент.