На 11 октомври 2022 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. "Възрожденска", ж.к. "Надежда" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между: бул. "Ломско шосе", ул. "Кирил Дрангов" и ул. "Хан Кубрат", ж.к. "Триъгълника - Надежда".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Кирил Дрангов" на кръстовището с ул. "Чипровско въстание".

На 11 октомври 2022 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. 357, кв. "Модерно предградие" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Справедливост" от ул. "Надежда" до ул. 359, ул. 359, ул. 360, ул. 373, ул. 374, ул. 375, и ул. 357 от ул. "Надежда" до ул. 367.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 367 на кръстовището с ул. 357.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на Софийска вода