Credissimo е една от водещите и най-бързо развиващите се европейски FinTech структури в небанковия финансов сектор. Компанията е лидер на пазара за онлайн кредити в България и постоянно налага нови решения, чрез които предоставя на клиентите си възможност за краткосрочно финансиране, като се стреми непрекъснато да разработва и внедрява иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.

Ако никога не си използвал услугите на Credissimo, сега е точният момент да им се довериш и да станеш техен клиент!

Само до 16.02.2020г. можеш да се възползваш от специалната промоция за нови клиенти и да вземеш своя първи заем Credissimo плюс до 1 100 лева с период на погасяване 3 месеца с 0% лихва. Промоцията важи за клиенти, за които това е първи заем от Credissimo и само за периода от 16.01.2020г. до 16.02.2020г.

Заяви своя първи безлихвен заем на вноски само в 3 лесни стъпки:

  1. Попълни кратката онлайн форма на https://credissimo.bg/ или влез в клиентския си профил и избери заем Credissimo плюс за сума от 200 лева до 1 100 лева със срок на погасяване от 3 месеца;
  2. Получи моментално одобрение*;
  3. Вземи желаната сума на каса на EasyPay или по банкова сметка.

За по-големи суми, за по-дълъг срок за погасяване или ако вече имаш усвоен заем от Credissimo, можеш да се възползваш от други отстъпки за бързи кредити. Разбери повече на 0700 12 0 12 или *5555 или на https://credissimo.bg/.

При нужда от съдействие, не се колебай да потърсиш експертите на Credissimo, които са винаги насреща да отговорят на всичките ти въпроси!

Условията на промоцията важат за лица, които не са сключвали и усвоили заем по договор за потребителски кредит с Credissimo и се прилагат за първи кредит от кредитния продукт Credissimo плюс за суми до 1100 лева с избран период на погасяване 3 вноски, при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%.

*Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo.