Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен път - Южна дъга. Това съобщиха от Столичната община.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 18 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. "Александър Малинов" до бензиностанция "ЕКО". Движението ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 19 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бензиностанция "ЕКО" до бул. "България". Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23:00 часа на 19 август до 5:00 часа на 20 август се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път в участъка от бул. "България" до бензиностанция "ЕКО". Движението ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

До 14 август продължи поетапното миене на улици в район "Триадица". За целта беше създадена временна организация на движението. Последователно бяха измити улици на карета и в районите "Оборище", "Красно село", "Средец", "Възраждане", "Лозенец".