Любим русенски учител и DJ си отиде при нелеп инцидент, съобщават съкрушени негови фенове.

"Поредната невъобразима и нелепа трагедия, свързана с човек от нашата общност ни застигна днес - един от гласовете на Дунав, който ни информираше, забавляваше и надъхваше по време на мачовете на отбора - Ники Димов (DJ Zmey) си замина при нелеп инцидент. Ники бе страхотен приятел на Дунав и винаги бе с клуба дори в най-тежките моменти. Това е поредна тежка и непрежалима загуба в много кратък период от време. Почивай в мир, приятелю - там, горе при звездите", написаха от местния футболен клуб "Дунав".

Колегите му от училището, в което преподаваше, също споделиха, че скърбят за загубата му. "Основно училище "Иван Вазов" скърби за загубата на Николай Димов - всеотдаен учител и сърцат колега. Завинаги ще пазим пазим в сърцата си спомена за него като открит и сърдечен човек, отдаден на работата си, готов безрезервно да подкрепи всеки, който има нужда от помощ, с широка усмивка на лице." 

 

 

Николай Димов участва в шоуто "Сделка или не" в средата на месец януари тази година. "Ники смело застана на горещия стол до Ненчо с кутия номер 5. Със смях и закачки, Ники получи оферти от Банкера за суми от 3000 лв., 3800 лв. и 4200 лв. които без колебание отхвърли, след което прие оферта за смяна на кутиите, взимайки при себе си кутия номер 23. След като вече кутия номер 5 не бе при него, той реши да я отвори и вътре откри 0,50 лв. Финалът се оказа много вълнуващ, защото в последните две кутии се криеха 250 лв. и 10 000 лв. Ники отказа оферта на стойност 4800 лв. доверявайки се на своята кутия. А в нея той откри впечатляващите 10 000 лв. Така Ники взе своята победа в Сделка или не", пишат на Фейсбук страницата на предаването.