Банка ДСК вече предлага на своите клиенти сами да определят как ще изглежда банковата им карта. Независимо дали става дума за дебитна или кредитна карта, потребителите могат да избират дизайна й с новата услуга на финансовата институция "Карта за всеки". Клиентът може да посочи персонална визия и при заявяване, и при преиздаване на нова пластика.

Услугата "Карта за всеки" дава възможност на индивидуалните клиенти на Банка ДСК да избират между 48 дизайна, групирани в 8 категории - "Приятели на животните", "Дами", "България", "Пътешественици", "Музика", "Изкуство", "Спорт" и "Златни карти". Пътешествениците, например, могат да посочат за картата си пейзаж, който да им напомня любима дестинация - Париж, Сан Франциско, Москва, Дубай, Лондон, остров Санторини. Спортните фенове могат да изберат визия, свързана с предпочитания спорт - тенис, футбол, волейбол, баскетбол, Формула 1, фитнес.

На разположение на бизнеса също е богата галерия с 42 визии, групирани в 7 категории - "Индустрии", "Транспорт", "Офис материали", "Земеделие", "Свободни професии", "Градски пейзаж" и "Златни карти". Бизнес клиентите могат да се спрат на визуализация на някой от секторите, в които работят - транспорт, земеделие или да си изберат изключителна гледка от Манхатън, Бостън, кулата "Сейнт Мери Екс" в Лондон, моста "Голдън гейт" и др. Изборът на дизайн при златните карти също е много богат.

Картовата галерия се прилага за повечето банкови карти, издавани от Банка ДСК, като тук може да се разгледа каталога за индивидуални клиенти, а ето тук и за бизнес клиентите на Банка ДСК.

 

*материалът е предоставен от Банка ДСК