80% от еректилните дисфункции са свързани с нарушено кръвоснабдяване и слаб кръвоток в половата област. апаратната импулсна терапия е високотехнологично решение на тези проблеми без инвазия и без използване на стимулиращи средства. Импулсите се насочват в група зони на таза и половия член и се подават външно. Организмът реагира с растеж на нови кръвоносни съдове, увеличаване на притока на кръв и ревитализиране на тъканта. Сексуалната функция на мъжа се възстановява по естествен път.

Апаратната импусна терапия е и своеобразна превенция срещу отслабване на съдовата мрежа в половия член. С помощта й мъжете над 40 без нарушения в потентността могат да отложат първите сериозни "засечки", характерни за възрастта, и да се радват на сексуално дълголетие. Новообразуваните кръвоносни съдове активно подсилват мрежата и подпомагат кръвонапълването, в което се състои и механизмът на ерекцията.

Безопасно и без странични ефекти по време на или след лечението. Веднага след бързата процедура мъжът се връща към обичайното си ежедневие. В рамките на курса на лечение от средно 6 процедури пациентите съобщават за осезаемо подобрение на сексуалните възможности и висока степен на удовлетвореност.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:вирусологична лаборатория с 2 централни локации в гр. София.

Резултат в същия ден - до 17:00 часа.

Ценоразпис:

RT-PCR тест - 90 лв.,

бърз антигенен тест - 26 лв.,

тест за антитела за SARS-CoV-2

качествен анализ - 28 лв.

 

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

http://www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед