За по-малко от сто дни България се сдоби с трима тото милионери. На 14-ти април Лили Митева от Исперих разбра, че държи в ръцете си печелившата комбинация и джакпотът от 5 457 471 лева в играта "6/49" на висока скорост се насочи към банковата й сметка. Така тя стана 108-ия тото милионер и се нареди в списъка след двамата късметлии, спечелили милионите в два последователни тиража през януари.

Нейният пример се оказа заразителен за почитателя на онлайн залозите Недялко Иванов от София. На 23-ти април след участие на www.toto.bg, щастливият еколог добави към авоарите си джакпот от 1 597 676 лева, спечелен от играта "6 от 42".

Лекото затишие в рамките на няколко седмици се оказа затишие пред финансова буря, предизвикана от късмета на Радослав Петев от Варна. Строителният инженер вече ще строи само собствените си мечти с джакпот от 4 193 762 лева, спечелен от играта "6 от 49".

Рекордни печалби до 1 000 000 лева са заложени и в моментните лотарийни игри. В сряда на тържествено събитие, проведено от тотализатора и с домакинството на голяма българска верига хипермаркети, десетки ловци на светкавични печалби опитаха късмета си. Това им даде правото да участват в жребий за бонус печалби и двама от тях грабнаха смарт часовник и последно поколение смартфон. На 15-ти юли жителите и гостите на София, отново ще имат възможност да провокират късмета си. В квартал "Хаджи Димитър", на улица Макгахан 81, феновете на лотарийните игри ще могат да участват в томбола за спечелването на LED телевизор и таблет. Не пропускайте и останалите изненади и допълнителни печалби, които са ви подготвили от Спорт Тото.

Възможности за крупно забогатяване предоставя и тиражът на 12 юли. В неделя, участниците в играта "6 от 49" имат възможност да спечелят прогнозния джакпот от 2 600 000 лева, а жребий ще определи късметлията, който ще подкара нов автомомобил. Традиционно печалбите в играта "Тото 2 - Зодиак" ще достигнат до 3 000 000 лева. Прогнозният джакпот в играта "6 от 42" е 780 000 лева, а нейният "Втори тото шанс" достигна приятната за харчене сума от 100 000 лева.

Залози за 56-ти тираж може да направите в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg. Ако не знаете как, попитайте на място или позвънете на телефон 0700 17 771. Тарифата е според индивидуалния ви план. Не пропускайте шансове за солидни печалби, защото късметът отива само при тези, които упорито го търсят.