На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тинтява" жк. "Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

по ул. "Тинтява" от ул. "Никола Габровски" до ул. "Жетварка", ул. 132

по ул. "Русаля" от ул. "Тинтява" до ул. "Св. Пимен Зографски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Жетварка" ъгъла с ул. "Тинтява".

На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. "Хвойна" с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Диляна", ул. "Хвойна", ул. "Димитър Вучков", ул. "Дълга поляна", ул. "Бреза", ул. "Ясен"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Диляна" ъгъла с ул. "Димитър Вучков".

На 13 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Лилия" с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Лилия"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лилия"№7.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* Mатериалът е предоставен от Софийска вода АД