На 27 ноември (понеделник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Роза", гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Роза", ул. "Люляк"

ул. "Булаир" от ул. "Люляк" до ул. "Момина сълза"

ул. "Бор", ул. "Момина сълза", ул. "Вежен", ул. "Спътник"

ул. "София" от ул. "Иванянско шосе" до ул. "Космонавт"

ул. "Космонавт", ул. "Блян", ул. "Оборище"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Момина сълза" на кръстовището с ул. "Бор".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: "Софийска вода"