Как се справяте със ситуацията, в която всички се намираме в момента? Как Ви се отразява животът в града? Чувствате ли, че дори свободното Ви време е пропиляно?

Всъщност далеч не е нуждо да прекарате и следващите месеци по този начин! Ако професията Ви позволява да работите дистанционно, сте само на крачка от лесно решение, което веднага ще подобри качеството Ви на живот.

Доверете се на природата, възползвайте се ежедневно то силата й, прекарайте цялата зима край полите на Пирин - в Belvedere Holiday Club Bansko.

Сега имате рядката възможност да се сдобиете с жилище на изгодната цена от 649 €/кв.м в напълно завършения и функциониращ комплекс.

Той предлага за продажба напълно обзаведени апартаменти или такива завършени "до ключ", които да дообзаведете и превърнете във Вашето кътче далеч от града и тълпите. Върнете се назад - към по-бавния живот, към по-чистия въздух, към лечебната сила на планината.

Belvedere Holiday Club се намира само на 400м от кабинковия лифт в курорта, което е голямо предимство, ако Вие и любимите Ви хора живеете за пистите през зимата.

Комплексът функционира целогодишно и предлага множество удобства, сред които денонощна рецепция, безплатен паркинг, модерен ресторант, отопляем закрит басейн, външно джакузи за 15 човека, лоби бар, фитнес, обновен СПА център, вътрешен и външен детски кът, конферентна зала, гардероб за ски и голф принадлежности.

И въпреки че Belvedere Holiday Club е на пешеходно разстояние от кабинковия лифт, комплексът предлага и shuttle бус до пистите, както и ski-in/ski-out (възможността да влезете или излезете от комплекса на ски).

Но след края на зимата посрещнете и пролетта край Пирин, останете и за лятото - в топлите месеци ще Ви очакват красиво оформени градини, футболно игрище, бадминтон, баскетболен кош, а извън комплекса пък е Пирин с пътеките, поляните и горите си.

А когато не използвате имота си, той може да генерира за Вас допълнителни доходи чрез отдаване под наем. Belvedere Holiday Club разполага със специализирана property management компания, която ще се погрижи за това.

Е, решихте ли го вече? Ще си подарите ли такава зима? И пролет? И лято? Кого ще вземете със себе си? Кого искате да научите да обича природата и да я търси, когато нещо му тежи?

Всичко това ще се осъществи с покупката на дом в планината - само сега на изгодна цена от 649 €/кв.м (с вкл. ДДС).

Може да избирате между:

  • Напълно обзаведени студиа от €29 198;
  • Напълно обзаведени двустайни апартаменти от €34 111;
  • Напълно обзаведени тристайни апартаменти от €53 571;
  • Необзаведени тристайни апартаменти от €58 522;

Важно е да споменем, че жилищата се предлагат ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА и БЕЗ КОМИСИОНА от купувача!

Инвеститорът предлага възможност за разсрочено плащане в рамките на 3 години с минимална първа вноска и минимално оскъпяване.

Най-добри условия за ипотечно финансиране са осигурени от кредитния център Super Credit!

Ако изберете необзаведено жилище, Furnish.bg ще се погрижи за интериора на имота в зависимост от Вашите желания и бюджет.

За повече информация и организиране на оглед, свържете се с Яна Янчева на 0988 170 902 или yana@stonehard.bg

 

* материалът е предоставен от Stonehard