В последните дни на лятото неминуемо настъпва онази носталгия по морето. Всяка година щом си тръгваме от плажа, мислим кога ще е следващият път, когато ще видим вълните.

А колко хубаво би било да посрещнете следващото лято в свой собствен дом край морето? Да се будите с шума на прибоя, а плажът да е само на няколко крачки.

Сега имате възможността да си осигурите мечтания дом, който да Ви очаква в началото на следващото лято, а къде, ако не край Созопол? Той неслучайно един от най-предпочитаните курорти на южното ни Черноморие - архитектурата, историята, приятните заведения, тесните улички привличат и очароват.

Само на няколко метра от плаж "Каваци" край Созопол в момента в ход е изграждането на втората фаза на луксозния комплекс "Св. Йоан". Ще го познаете веднага - на първа линия, с впечатляваща архитектура, вдъхновена от Средиземноморието. Апартаментите в новия комплекс са в близост не само до морето, но и до красивата планина Странджа, за да може по време на почивката си да съчетавате дългите дни на един от най-красивите български плажове с разходки из прохладните й гори.

Втората фаза на "Св. Йоан" е със завършен "груб строеж" и вече има и получен Акт 14. Проектът е дело на една от най-утвърдените строително-инвестиционни компании по българското Черноморие, с множество успешно завършени сгради и комплекси в нашите топ курорти.

Част от удобствата, на които ще може да се наслаждавате, притежавайки дом в "Св.Йоан" включват открит инфинити басейн, релакс зона с чадъри и шезлонги, целогодишна охрана, рецепция и паркинг. Общите части в комплекса ще бъдат луксозно изпълнени, с настилки от естествен камък и стени с декоративна интериорна мазилка. Вече завършената първа фаза на комплекса дава добра представа за високото ниво и стандарти на използваните материали и качество на довършителните работи.

Апартаментите в луксозния комплекс ще се предават на новите си собственици завършени "до ключ", с поставени настилки, входни и интериорни врати, боядисани стени, завършени бани и готови за обзавеждане, за да можете да ги преобразите така че да отговарят на Вашия собствен вкус и предпочитания.

И ако Ви е нужда допълнителна мотивация за подобна покупка, запознайте се и с цените. Може да избирате между вариант с разрочено плащане или отстъпка от цената при 100% заплащане на имота:

Налични за продажба са:

  • Студиа (едностайни) от €27 261 (с ДДС) при разсрочено плащане или €25 477 (с ДДС) при заплащане на цялата сума;
  • Двустайни апартаменти от €37 810 (с ДДС) при разсрочено плащане или €35 397 (с ДДС) при плащане на цялата сума;
  • Тристайни апартаменти от €79 439 (с ДДС) при разсрочено плащане или €76 384 (с ДДС) при плащане на цялата сума;

Всички цени са с включен 20% ДДС.

Налични за продажба са и няколко имота с Акт 16 в първата, напълно завършена фаза на комплекса. Цените им стартират от 1 018 €/м². Може да се запознаете с тях тук!

За собствениците на имоти, които искат да генерират доходност от инвестицията си, има възможност за целогодишно професионално управление и отдаване на имотите под наем сезонно и дългосрочно с услугата RENT A HOME BY LUXIMMO.

Посрещнете лято 2021 в свое място край вълните на Каваци и Созопол!

За повече информация и организиране на оглед свържете се с Христо Вълчев на 0882 638 410 или h.valchev@superimoti.bg

 

* материалът е предоставен от Luximmo