• Увеличената простата затруднява отделянето на урината в различна степен - при едни мъже несъществено, а при други - сериозно като е възможно да го блокира. Проблемите започват след 50 и профилактиката е единственият начин да бъдат установени и решени навреме. 1 час е достатъчен за спокойствието на мъжа за година напред.

Оплакванията, при които е препоръчително да се отлагайте консултирате с уролог, са:

  • силни позиви за уриниране, но малки количества урина;
  • нощни ставания;
  • наличие на кръв в урината;
  • парене при уриниране;
  • болка при полов акт;
  • рак на простатата в семейството.

В общия случай лечението на простатата се провежда с комбинация от медикаменти, които стимулират работата на пикочния мехур за по-силна струя при уриниране. Но те не са в състояние да повлияят растежа на тъканта. А колкото по-голяма става тя, толкова и оплакванията се засилват. Стига се до момент, в който операцията на простатата е неизбежна.

Тулиум лазер 200 вата e лазерната система с водещи технически показатели и безупречни следоперативни резултати. Лазерната процедура протича при липса на кървене и не налага използването на скалпел без значение от обема на простатата. Работи се директно върху жлезата без риск от пробив на капсулата й или от увреждане на съседни тъкани. С много фино лазерно влакно се прониква през естествените пикочни пътища. След достигане до простатната жлеза, чрез подаваната енергия, тъканта й се загрява и прецизно се изпарява милиметър по милиметър. Пациентът се изписва на следващия ден. Уринирането е освободено, със силна и бистра струя.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

Съдържание на: Лейзър Мед