Необходим е и добре функциониращ механизъм на ерекцията, производен на състоянието на съдовата мрежа и кръвотока в половата област. С възрастта в кръвоносните съдове настъпват изменения - еластичността им намалява, а част от тях деградират. В резултат се затруднява кръвонапълването на половия член, което затруднява или възпрепятства достигането до ерекция.

Опитите на мъжа да възстанови сексуалната си "форма" често го отвеждат към безразборен прием на стимуланти, обикновено без контрол от специалист. Какво постига: 1) контролира оплакването, но не и причината за нарушението, 2) действието е в рамките на сексуалния контакт и 3) развива форма на зависимост към тях като ги превръща в постоянния си "помощник".

Сексуалните нарушения се повлияват трайно от апаратната импулсна терапия. Сега въздействието е върху причината, а не върху симптомите, което е качествено нов подход към проблемите с потентността. В половата област се подават импулси, които стимулират отделяне на вазоактивни вещества и образуване на нови кръвоносни съдове. Процедурите са неинвазивни, безболезнени и без странични ефекти. Резултатите настъпват 2-3 седмици след старта им - еректилната функция е с подобрена функционалност, спонтанна и стабилна.

Апаратната импулсна терапия е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват;

- простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

При тежките форми на ЕД в съвременната практика се провежда имплантивна хирургия на половия член.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест. Процедурите се извършват в София и Варна.

 

Допълнителна информация на:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър мед