OKINAWA Boutique Residence бе наградена в категория "Проект за бутиково жилищно строителство 2023" на традиционните LUXURY PROPERTY AWARDS 2023, които бяха раздадени на 09.10 в хотел "Hyatt Regency Sofia". Наградата бе приета от Никола Стоянов, основател и съдружник в ТАСКОВ & СТОЯНОВ, компанията, която седи зад амбициозния проект с фокус върху благоденствието на хората. Церемонията бе уважена от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и главния архитект на София арх.Здравко Здравков.

"Вече 19 години с моя съдружник г-н Тасков създаваме за нашите клиенти не само комфортни жилища, но и отлични инвестиционни възможности за съхранение на капитала и генериране на доходност", каза Никола Стоянов от сцената на LUXURY PROPERTY AWARDS.

OKINAWA Boutique Residence се превърна в истинско събитие на пазара на луксозно ново строителство. Ключовата й локация на бул."Симеоновско шосе", само на 3 минути пеша от бъдеща метростанция и иновативната й концепция за здравословна жилищна среда предизвикаха огромен интерес сред купувачите и вече 65% от жилищата са продадени.

снимка: Luximmo

При строителството на сградата са заложени материали и технологии, които допринасят за осигуряването на здравословна жилищна среда - паропропускливи "дишащи" мазилки на варова основа за по-високо качество на въздуха, самопромивен филтър за пречистване на водата, по-добра шумоизолация чрез технологията ''двоен зид'' — комбинация от два тухлени блока Wienerberger с платна от шумоизолираща минерална вата, по-добра топлоизолация чрез високотехнологична фасадата, която е вентилируема в голямата си част, а крайната обшивка е керамика от Laminam в комбинация с топлоизолационна система на Baumit. Фасадата взаимодейства хармонично с прозорци от алуминиева дограма най-висок клас на световния лидер Alumil и троен стъклопакет с топъл дистанционер, осигуряващи отличен коефициент на топлопреминаване, ефективна шумоизолация и дълговечност. Налични за продажба са:

Едностайни апартаменти от €76 739 (без ДДС);

Двустайни апартаменти от € 91 128 (без ДДС);

Тристайни апартаменти от € 142 078 (без ДДС);

Магазини от € 357 443 (без ДДС);

Паркоместа от € 17 500 (без ДДС);

Инвестирайте в нов дом в единствена по рода си сграда, изпълнена с внимание и грижа за хората!

Разберете повече за OKINAWA Boutique Residence тук или се свържете с Любин Чаков на 0882 817 565

 

* съдържание на Luximmo