При проблеми с потентността съвременната медицина дава възможност на мъжа да възстанови "формата си" и да се радва на пълноценни сексуални преживявания без използването на стимулиращи средства. АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е качествено нов подход, при който се въздейства директно върху причината за състоянието.

Високотехнологична система подобрява възможностите на мъжа чрез силата на импулсното въздействие. Без инвазия, без странични ефекти и с доказана ефективност.Със серия от краткотрайни процедури се стимулира образуването на нови кръвоносни съдове в тазовата област и отделянето на вазоактивни вещества. Така се подсилват кръвотокът и кръвонапълването в половия член, необходими за спонтанна и стабилна ерекция.

Как протича процедурата? Специално разработен апликатор се поставя външно в селектирани зони на таза и половия член и подава вълни. Те безболезнено проникват в дълбочина без да оставят никаква следа от въздействие. Курсът на лечение е между 6 и 12 процедури и се определя въз основа на индивидуалното състояние и оплаквания.

Резултатите се наблюдават до 2-3 седмици след старта на лечението. Съдовата мрежа е укрепнала и подсилена от новообразували се кръвоносни съдове. Мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е с изключителна ефективност и при:

- болест на Пейрони - плаките, причиняващи изкривяването на половия член, се разбиват;

- простатит - отшумява възпалението и чувството за парене.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на еректилна дисфункция (ЕД), доплерово изследване, активиращ тест. Процедурите се извършват в Лейзър Мед - София и Варна.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър мед