Краят на септември дойде с хубава новина за любителите на "Направи си сам" в гр. Перник. Най-новият магазин Mr. Bricolage отвори врати в ритейл парк Перник Плаза на бул. Юрий Гагарин като това е 12-ият магазин на веригата в България. В световен мащаб, компанията обслужва клиентите си чрез над 950 обекта.

По повод откриването, изпълнителният директор на групата в България- г-н Андрей Евтимов, сподели, че амбицията на Mr. Bricolage е да предостави на всички клиенти качествени продукти и да може да им осигури безопасен, икономичен и комфортен живот, благодарение не само на продуктите, но и на полезни съвети, информация и най-вече отношение към тях.

Веригата си поставя за цел, въпреки трудната икономическа ситуация, да инвестира в отварянето на още три обекта на територията на България до края на 2025 година. Важна страна от развитието на Mr. Bricolage е и инвестирането в проекти, доказващи социалната отговорност на веригата и загрижеността й за околната среда. За нея е от изключително значение да предлага качествени и устойчиви продукти, които са екологични и щадящи природата.

Снимка: Mr. Bricolage

Новият магазин на Mr.Bricolage е изграден изцяло на база на обновена търговска концепция, която обхваща всички аспекти на търговията и отразява промяната в начина на обслужване на клиентите. В нея са заложени дигитални устройства, разположени в центъра на магазина, които дават достъп до полезна информация, докато експерт-консултантите обслужват с внимание и грижа всеки посетител.

Друго подобрение, което компанията е интегрирала успешно, е възможността за получаване на заявените онлайн продукти на място, както и за поръчка на продукти извън наличните в магазина. Използваното модерно търговско оборудване пък позволява по-ясно излагане и означаване на асортимента, за да улесни клиентите в техния избор.

Снимка: Mr. Bricolage

Асортиментът на Mr. Bricolage Перник включва над 30 000 артикула в наличност и още 5000, които могат да бъдат закупени по поръчка и предлага всичко необходимо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината. Изпълняват се също и следните услуги: тониране, рязане и кантиране на плоскости, рамкиране, ушиване на пердета, 3D проектиране на баня, доставка до дома, гаранционно обслужване, финансиране. Чрез платформата МайсторПлюс клиентите имат преференциален достъп до разнородни услуги, свързани с ремонта и поправките.

Снимка: Mr. Bricolage

Екипът се състои от 42-ма професионалисти, преминали през специализирани търговски обучения и са на разположение да разрешат и да отговарят на въпросите на всички посетители от Перник и областта.

Снимка: Mr. Bricolage


Материалът е предоставен от Mr. Bricolage.