За myPOS - българска компания, която оперира на 30 европейски пазара - ексклузивната серия премиум карти е логична стъпка в предлагането на достъпни платежни технологии за малки и средни търговци.

Картите myPOS Visa Platinum Metal и myPOS Visa Platinum Silver & Gold предоставят на бизнес клиентите на компанията набор от допълнителни предимства като достъп до над 1000 летищни бизнес салони по света, 0,1% възвращаемост на сумата от всички картови трансакции, 10 или 15% възстановяване на сумите от всички покупки, направени в myPOS онлайн магазина и физическите myPOS магазини в Европа, безплатно теглене от банкомат на месечна база, безплатна доставка и преиздаване на картата и др.

Изброените услуги се предоставят за първи път на търговците в Европа.

"Това са и първите метални карти, предлагани за бизнес, а не индивидуални клиенти", уточнява основателят на myPOS Христо Георгиев. Освен с множеството предимства, картите привличат и със своя уникален дизайн.

Серията включва не само Златна и Сребърна myPOS Visa Platinum, но и ексклузивната myPOS Visa Platinum Metal Card.

Стилната изработка от черен метал я прави не само три пъти по-тежка в ръцете на клиента, но и много по-устойчива на надраскване, прегъване или счупване от традиционните пластмасови карти.

Картите могат да бъдат поръчани от търговеца за секунди през неговия myPOS профил, като доставката е напълно безплатна. За допълнително удобство, всички карти от серията работят както с Google Pay, така и с Apple Pay.

От създаването си през 2014 г., myPOS предлага на малките и средни търговци безплатна бизнес сметка и карта като част от уникалната платформа за разплащане на компанията.

За разлика от традиционните финансови институции, myPOS предоставя услуги за приемане на плащания без начални и месечни такси - независимо дали е през ПОС терминали, онлайн или през мобилно устройство.

myPOS е първият и все още единствен доставчик на платежни услуги в Европа, който предоставя незабавно усвояване на приетите плащания, без тежките за малкия и среден бизнес допълнителни такси.

Търговците имат достъп до средствата от приетото на ПОС терминал плащане до секунди, без обичайното чакане от дни при други финансови услуги.

* със съдействието на myPOS