Всеки знае, че има минути, които могат да променят живота. Всеки мечтае да застане от слънчевата половина на съдбата, a с игрите на Спорт тото този приказен обрат може да се случи в рамките на минути.

Участниците в играта "6 от 49" могат да намерят джакпот, който достига до 2 350 000 лева. Процедурата е проста, пускате фиш и след това всичко е в ръцете на късмета.

Късметът може би ви очаква и в играта "6 от 42" където прогнозният джакпот е 420 000 лева.

Всички, които нямат нищо против залозите им да ги възнаградят с милиони, могат да пробват играта "Тото 2 - Зодиак" където печалбите достигат до 3 000 000 лева.

Нека не забравяме, че късметът никога не идва сам. Tой идва когато постоянно го търсим, а пример за това са печалбите, които в изминалия тираж надхвърлят сумата от два милиона двеста и петнадесет хиляди седемдесет и два лева.

Притежателите на карти Тото клуб имат възможност да се включат и в промоционалната кампания "Тото клуб, щастливите 10". В нея седем късметлии ще спечелят ваучери за почивка, всеки на стойност 500 лева, а трима участници ще грабнат по 2 000 лева. Кампанията ще продължи до 28 февруари, а на 4 март на живо ще бъдат изтеглени печалбите.

Мечтата да подкара нов автомобил, може да се сбъдне за някой късметлия, който е регистрирал кодовете на непечеливши талони на lottery.toto.bg. от моментните лотарийни игри "Големият удар", "Зодиак", "Твоят късмет", "Тото Джакпот" и "Честит празник". Кой ще бъде този щастливец, ще научим на 27 февруари по време на състезанията за Световната купа по ски в Банско.

За още по-голямо удобство на своите почитатели, Български спортен тотализатор предприе грандиозно разширяване на търговската си мрежа. Партньор е голяма търговска верига за бързооборотни стоки, където ще видите стикерите на тотализатора. Лукс и удобство се съчетават в това сътрудничество, което може да донесе много придобивки на тези, които искат да пробват късмета си.

Всички, които са впечатлени от изобилието от печалби, подготвени за 14-я тираж, могат да направят своите залози в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер "Спорт тото" или онлайн на toto.bg.

 

* съдържание на Спорт Тото