От 07 декември, Credissimo поднови инициативата си "Топъл обяд навреме". Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, те осигуряват всеки ден, включително и за Бъдни вечер и Коледа, безплатен обяд за хората в нужда и пострадалите от пандемията от COVID-19. До момента в рамките на втората част на кампанията са раздадени повече от 8 000 обяда.

снимки: Credissimo

Нуждаещите се от топъл обяд могат да получат приготвена на момента вкусна храна безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки - без почивен ден до 25.12.2020г. включително, между 12:00 и 15:00 ч., от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Ресторантът безвъзмездно предоставя кухнята си и ангажира персонала си в ежедневното приготвяне на разнообразно и вкусно меню.

Кампанията е концентрирана в столицата като най-засегнат от епидемията град. Подбрано е разнообразно меню, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. Приготвянето и раздаването на пакетите е с помощта на доброволци от екипа на Credissimo.

Credissimo подкрепя и инициативата, оповестена от журналиста Ники Кънчев, за топъл обяд за медиците на първа линия срещу COVID-19. Всеки ден се доставя храна на лекари, сестри, санитари на Втора градска и Александровска болница в столицата. Топъл обяд ще бъде осигурен за медиците на първа линия и за Бъдни вечер и за Коледа.

Компанията за онлайн кредитиране Credissimo, която е лидер в небанковия финансов сектор в България, за втори път подава ръка на най-засегнатите от епидемията и извънредното положение. В първата част на кампанията през пролетта бяха раздадени над 8000 порции, като инициативата достигна до над 2 милион и половина потребители онлайн, с над 5 000 споделяния в социалните мрежи и над 20 000 положителни оценки.

Повече информация и новини за инициативата можете да намерите на: http://www.credissimo.bg/ или на www.facebook.com/credissimo.bg

 

* материалът е предоставен от Credissimo