Случвало ли ви се е да спортувате активно, да спазвате режим на хранене, често на базата на редица лишения, да се грижите за красотата си, но пак да не постигате желания резултат? Да, повечето хора, залагащи на модерния стил на живот, често остават разочаровани, тъй като постигат непълни резултати, според техните очаквания, или те са за кратко време.

Защо това е така? Причината е в нашите гени и личен ДНК-профил!

Вече е ясно, че няма диети-чудо и универсална грижа за здравето, която да работи за всички. Но затова пък, е напълно възможно да си направите генетични изследвания и да откриете кои храни не усвоявате добре и кои видове спортове и натоварвания са подходящи за вас, за да поддържате фигурата си в оптимално състояние, както и да се "запознаете" с индивидуалните показатели за вашата кожа, което съответно ще ви помогне да направите най-ефективната и лесна грижа за нея. Всичко това е възможно, благодарение на LifeGenomix - серия генетични тестове за здраве и красота.

Едва ли има човек днес, който да не е спазвал диети и ограничения, но желаното тегло все да му се изплъзва, а визията в огледалото да е далеч от мечтаната. Тестът LifeNutrition много лесно ще ви покаже къде бъркате. Този ДНК тест установява влиянието на вашите гени върху усвояването на хранителни вещества, какви са хранителните ви нетолерантности и др. Анализира 42 състояния, в 6 категории. Изследва над 80 генетични вариации, в повече от 60 гена. Включени са също така персонализирани препоръки на базата на резултатите на потребителя и примерни менюта за хранене.

В допълнение към него е напълно възможно да разберете индивидуалните реакции на организма ви към различни тренировъчни програми. Това се може да стане чрез теста LifeFitness, който прави анализ на спортния ви потенциал, на скоростта на възстановяване, риска от травми при упражнения и др. Тестът разглежда 32 състояния, в 6 категории. Изследва над 60 генетични вариации и повече от 20 гена. Включва персонализирани препоръки на базата на резултатите на потребителя.

Друг ДНК тест може да определи индивидуалния ви дермагенетичен портрет. Тестът LifeSkin прави анализ на еластичността, защитата и пигментацията на кожата ви. Благодарение на него, можете да разберете дали сте генетично застрашени от по-ранно стареене и как да се справите с това, както и как да имате здрава, свежа и сияеща кожа, която да отразява вътрешното ви състояние.

Тестовете LifeGenomix сравняват вашите уникални ДНК последователности с научна библиотека от маркери, за които е установено, че съответстват на различни черти - oт мускулна издръжливост и възстановяване след тренировка, през предразположеност към кожни заболявания, до начина, по който разграждате и усвоявате различните хранителни вещества. Предоставят пълен панел от над 200 генетични маркера, минимум 140 тествани гени, за повече от 90 различни състояния.

Опознайте своите гени и използвайте това познание, за да постигнете мечтаните здраве, дълголетие и красота бързо и ефективно. Тестът не е болезнен, прави се от натривка, взета от вътрешната страна на бузата ви.

Повече можете да научите на интернет-страницата https://lifegenomix.eu


Материалът се публикува с подкрепата на НМ Дженомикс.