* съдържание на Лейзър Мед

Простатата е жлеза, която произвежда течност, защитаваща спермалните клетки. 3 са най-честите проблеми - възпаление (простатит), доброкачествено увеличена простата (ДПХ) и карцином. Ако сте мъж над 50, отделете 1 час в годината за профилактичен преглед. В случай че имате фамилна обремененост със заболяване на простатата, започнете с профилактиката по-рано.

Доброкачествената простатна хиперплазия, или аденом, е сред най-честите проблеми на мъжкото здраве след 50. Без да е животозастрашаваща, тя създава редица неудобства и влошава качеството на живот. Заради местоположението на жлезата, увеличената тъкан на простатата обвива основата на пикочния мехур и върха на пикочния канал (уретра), с което създава условия за блокиране на струята на урината. Разбира се, това не се случа отведнъж... Започва се с различни единични или комбинирани сигнали, включващи труден старт на уриниране, затрудненост на струята, неотложност, особено нощем, усещане за неизпразнен мехур, болезненост при уриниране.

Лечението зависи от етапа, на който е открит проблемът. Има мъже, които при достигане на възрастта от 50 посещават уролог дори и без оплаквания, а има и такива, които, въпреки тежката си симптоматика, отлагат докато могат, с което рискуват да бъдат подложени директно на оперативно лечение.

В практиката се използват различни методи като лазерният е най-високият стандарт. Сред лазерните системи ТУЛИУМ 200 ВАТА е утвърденият лидер. На разположение и в четирите филиала на ЛЕЙЗЪР МЕД.

Тулиум лазер 200 вата е съвършена технология, обединяваща предимствата на всички изобретени до момента лазери. Отличава се с водеща мощност и прецизост при проникване в тъканите - само 0,2 мм. С него увеличената тъкан на простатата се изпарява /вапоризира/ бързо и щадящо, освобождава се натискът върху уретрата и мехура и струята отново е силна и непрекъсваща. Постепенно изчезват нощните ставания и остатъчна урина, а постоянният катетър се премахва окончателно.

В Лейзър Мед - София, Варна или Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, измерване на обема, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед - София резултатът от ПСА е готов преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

 

За допълнителни въпроси и записване на час за преглед:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: