Апаратната импулсна терапия е иновативен метод, приложим при мъже с еректилна дисфункция, простатит и болест на Пейрони. Голямата й популярност на Запад се пренася категорично и в България. Резултатът от терапията е значимо засилване на кръвотока в половата област и трайно подобряване на сексуалните възможности за усещания на висотата на твоите и... нейните очаквания.

Добрата еректилна функция се определя като единен комплекс от спонтанност при възникване на ерекция и способност за задържането й при осъществяване на удовлетворяващ и двамата партньори сексуален акт. И всичко това зависи от... ефективното кръвонапълване на половия член. Затова и при мъже с допълнително увредена кръвоносна система в резултат на сърдечно-съдови заболявания, диабет и хипертония сексуалните нарушения са още по по-осезаеми. Апаратната импулсна терапия въздейства директно върху съдовата мрежа като подпомага израстването на нови кръвоносни съдове и вазоактивни вещества. Така механизмът на ерекцията се възстановява по естествен път трайно във времето.

Как работи? Провежда се серия от неинвазивни процедури. Те се изпълняват по протокол, съобразен с вида на сексуалното нарушение и очакваните резултати. Определя се честотата и броят на импулсите така че в рамките на лечебния период мъжът да почувства реално подобрение и стабилизиране на сексуалните възможности.

Специално при болестта на Пейрони (изкривяване на половия член) с апаратната импулсна терапия изключително успешно се разбиват плаките, които са причина за болезнена ерекция и трудност до невъзможност за реализиране на полов контакт.

Прегледът в ЛЕЙЗЪР МЕД включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест. Процедурите се извършват в София и Варна.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

 

*рекламна публикация