В ежедневието си мъжете предпочитат да утвърждават позициите си последством сила, воля и самочувствие. Не така обаче изглеждат нещата при възникнал проблем с потентността им, когато стават особено податливи на паника, губят сън и апетит. Страхът от повторение на неуспеха, както и мисълта за евентуална пълна загуба на мъжественост, ги държи в огромно напрежение и раздразнение. Именно тук се открояват истински силните и с адекватност на преценката мъже, които, вместо да се самоизмъчват, отнасят проблема си към квалифициран специалист. Съвременните подходи в сексуалната медицина могат да се справят успешно с почти целия диапазон от нарушения в мъжката потентност.

Сред тях е апаратната импулсна терапия в ЛЕЙЗЪР МЕД - София и Варна, утвърдена като първа линия в лечението на сексуални смущения. Докато другите познати методи са с приложение и действие в рамките на интимния контакт, импулсната терапия подобрява потентността трайно във времето като въздейства директно върху причината - отслабената съдова мрежа в таза и половия член. Съдовата мрежа е изградена от множество кръвоносни съдове, които с възрастта или при наличие на група заболявания (сърдечно-съдови заболявания, диабет, хипертония), се увреждат и, съответно, проходимостта им намалява. Кръвоснабдяването се нарушава, а с него и притокът на кръв към половия член, осигуряващ стабилност на ерекцията.

След процедурите с АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ в организма се отделят естествени растежни фактори, които стимулират формирането на нови кръвоносни съдове. Това, на практика, прави процеса на загуба на потентност обратим. След серия от 6 процедури мощно се усилват кръвоснабдяването и кръвотока. Мъжът отново се чувства уверен и мотивиран за стимулиращи усещания в сексуалния си живот.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

 

*текстът е предоставен от Лейзър мед