На 14 юли официално бе презентиран най-новият ексклузивен жилищен комплекс в столицата. Сградата се намира в динамично развиващия се чисто нов район на кв."Малинова долина" около широкия новоизграден булевард "Крикор Азарян", свързващ Студентски град при арката на НСА с Околовръстния път на София.

Столична община има амбициозен план за развитие на тази част на София - създаването на интермодален хъб на Околовръстното шосе, свързващ града и планината. Там се очаква на едно място да има автогара, лифт, метро и буферен паркинг. Проектът е в ход като първата му част, изграждането на булеварда "Крикор Азарян" вече е факт.

Сградата заинтригува купувачите, тъй като районът има потенциал за значимо покачване на цените на недвижимите имоти в бъдеще, именно благодарение на бъдещия интермодален хъб.

Проектът се отличава със съвременна визия, разполага с професионално аранжиран вътрешен двор, луксозно изпълнени общи части, контролиран достъп и видеонаблюдение. На партерния етаж жилищата са с индивидуални дворчета, които дават усещане за живот в къща.

Сградата е дело на една от най-утвърдените строително-инвестиционни компании в България, която стои зад реализацията на редица емблематични жилищни комплекси. Последният проект на компанията в София стана бестселърът на 2019 година, отличавайки се с изключително високо качество на проектиране и строителство, както и с богато озеленените си и красиви градини.

При изпълнението на сградата в Малинова долина отново са заложени само висококачествени материали - топлоизолация Baumit, немска дограма TROCAL, асансьори ORONA, a отоплението е решено на газ.

Налични за продажба са:

  • Студиа от €28 510
  • Двустайни апартаменти от €41 798
  • Тристайни апартаменти от €73 418
  • Гаражи от €15 000

Без комисиона от купувача! Цените важат само за етапа на предварителните продажби!

За допълнително удобство се предлагат и гъвкави схеми на разплащане, при които могат да бъдат спестени до 5% от крайната цена на имота.

Сградата е част от портфолиото на агенция Stonehard, специализирана тясно в предлагането на имоти ново строителство.

Вижте повече за сградата или се свържете с Ивета Тодорова на i.todorova@stonehard.bg или 0882 638 431

 

*мaтериалът е предоставен от Stonehard