Еректилната дисфункция е изпитание за мъжа. Появата й може първоначално да го сломи духом, но след като премине стресовият период, закономерно започва да търси решение. Подходът при всеки е различен - една група от мъжете се обръщат към народната медицина, друга - към предлаганите решения в интернет и секс-магазини, трета - към квалифицирани медицински специалисти.

Защо е за предпочитане да се започне с медицинската консултация? Еректилната функция е преди всичко отражение на здравословното състояние на мъжа. Ако най-общо причините за проблемите с потентността се делят на психологични и органични, то органичните са със значително по-голям дял. При 70-80% от мъжете ЕД е резултат на съдови нарушения, за които може и да не знае - сред тях попадат повишено кръвно налягане, атеросклероза, захарен диабет, исхемична болест на сърцето. Но не само. Проблеми с ерекцията могат да възникнат и в резултат на хормонален дисбаланс, уроинфекции, болест на Пейрони, простатит, карцином на простата. Затова консултацията със специалист в сексуалната медицина би следвало да е първата стъпка в решаването на проблема, а именно - установяване на причината.

Как влияят съдовите нарушения върху еректилната функция? Увреждат се кръвоносните съдове в малкия таз - с времето се стесняват и се намалява еластичността и проходимостта им. Това означава, че притокът на кръв е затруднен, а с него и възможностите за регулация на кръвонапълването на половия член и стабилната му ерекция.

Съвременната медицина има отличен начин да се справи с този проблем - посредством АПАРАТНА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ. Тя е изпитана и одобрена за лечение на сексуални дисфункции. Нейното въздействие води до формиране на нови кръвоносни съдове и подсилване на съдовата мрежа в половата област. Процесът се нарича неоангиогенеза и при добро здравословно състояние той протича естествено в организма. Обновената кръвоносна система осигурява бързина при възникване и продължителност при поддръжката на ерекцията. Мъжът чувства увереност при интимния контакт. На практика, с новоформираните кръвоносни съдове АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ връща времето назад. Затова използването й се препоръчва и с профилактична цел при мъже с по-ниска честота на "засечките".

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760 моб. 0899 52 11 01 www.lazermed.bg