На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в България на сайта за електронна търговия eMAG ще посрещне своите клиенти в Сердика Център. На 250 кв.м. търговска площ ще бъдат изложени 500 продукта, които могат да се закупят на място. Шоурумът ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 21 ч. при спазване на всички необходими мерки за безопасност. Клиентите ще имат възможност и да правят поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка за тях в шоурума - откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка. Ще се улесни и връщането на продукти и получаването на консултации на място. Там ще се помещава и Apple Shop - даващ възможност на потребителите за едно пълноценно Apple преживяване.

Снимка: еМаg

Цените в шоурума ще бъдат същите като в сайта на eMAG, с изключение на първите 3 дена от отварянето му, от 11 до 13 септември, когато ще има селектирани оферти - продукти от популярни категории на специални цени, важащи само за шоурума. Количествата са ограничени, така че колкото по-рано отидат клиентите, толкова по-добър е шансът им да се сдобият с желаните стоки. От eMAG разкриват някои от избраните оферти за откриването на техния шоурум, като на място ще има и много други атрактивни предложения.

Снимка: еМаg

Още много селектирани оферти на специални цени ни очакват през 3-те дена на откриването на шоурума на eMAG, който отваря точно в 10 ч. сутринта на 11 септември в столичния Сердика Център на бул. "Ситняково" №48, ниво -1.

 

*Илюстрациите и материала са предоставени от eMAG България.