Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма търпение да облече летните дрехи, да загърби служебните ангажименти и да прекара възможно най-много време навън, сред хора, сред природа, сред слънце и свеж въздух.

Европейското първенство по футбол е отличен повод за събиране с компания - дали само пред телевизора, за да споделите емоциите от предстоящите мачове, или с предварително "подгряване" с футболна забава на терен с приятели и колеги, вие избирате.

Защо да не носите нещо подобаващо, което да ви надъхва още повече да излезете на терена и да покажете на колегите и съседите в приятелския мач, колко сте добър на дузпи или как майсторски отигравате гол?

Предлагаме ви, докато сте на обичайното досадно пазаруване в хранителния магазин, да се сдобиете с някои от промоционалните продукти на преференциални цени от лоялната програма на Т MARKET "Златни попадения". Още по-съблазнявaщо е, че сред тях има аксесоари с марката на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Освен спортните аксесоари, някои от които с марката на Христо Стоичков, сред продуктите ще намерите и неговата лична автобиография. Така, че дори и да не сте от активно ритащите футбол, може да си купите мемоарите на най-великия български футболист и да разберете истината за живота и кариерата му и най-вече кое е нещото, което го превръща в безспорна футболна легенда.

Mожете да изпълните пазарския списък и от вкъщи за София, Пловдив, а вече и Асеновград, при това с безплатна доставка от T MARKET online. При пет натрупани точки в профила ви, ще имате възможност да закупите избраната от вас спортна дреха, футболна топка или аксесоар на изключително атрактивни цени.

Същите правила важат и за пазаруването в магазините на T MARKET. Срещу всеки 15 лв. пазар получавате 1 точка, а на място можете да получите и самия паспорт, в който да залепите точките.

Подробно описание на правилата и срока на промоцията може да откриете онлайн на https://tmarket.bg/page/tomboli и във физическите магазини на T MARKET.


Материалът е предоставен от ТМаркет.