• Лидерът в ритейла предлага изобилие от стоки за предстоящите празници на атрактивни цени
  • DARA и Христо Стоичков канят на празнична трапеза в новата кампания на ритейлъра

Kaufland стартира великденската си кампания от 1 април, но не на шега, а с изобилие от стоки на атрактивни цени. Лицата на веригата Стоичков и DARA канят клиентите на ритейлъра на отрупана празнична трапеза с намаления до 50% и изгодни предложения за притежателите на Kaufland Card. Първите промоции за Великден започват от първия ден на април и продължават до неделя (7 април). Офертите включват, както традиционни храни, така и множество алтернативи, подходящи за постни рецепти.

снимка: Kaufland България

Сред офертите "на сметка" са цяла кора яйца* - 15 броя, размер L, на цена от 5.95 лв., както и прясно изпечен класически козунак от витрината на ритейлъра, намален с 40% за 3,29 лв. В хипермаркетите на най-голямата търговска верига в България могат да бъдат намерени многообразие от козуначени предложения и сладки изкушения, сред които тематични за Великден шоколадови фигурки. До 50% стигат намаленията на плодовете и зеленчуците, с които да приготвим празничната салата.

Изборът на намалени мезета е още по-богат, а с изкушаващи отстъпки са и всички рибни предложения на ритейлъра. Клиентите на веригата могат да избират от над 100 вкуса олио и да спестят до 48% от цената на продукта от 1 април, сред които слънчогледово, ленено, маслиново и много други.

За любителите на домашно приготвения козунак веригата предлага захар "Сладея" с до 42% намаление за цена от 1,65 лв. до сряда. Офертата е валидна за до 10 бр. с Kaufland Card, която дава възможност и за покупка на тракийски точени кори за 1,79 лв.

А с купоните на Kaufland Card любителите на родното пиво могат да се насладят на кенче "Ариана" с 40% намаление, само на цена от 0,95 лв.

За сръчните домакини, които ще приготвят празничните ястия у дома, на помощ в магазините на Kaufland идва комплект от 8 части съдове за г отвене, намален с 50% за горещата цена от 59,99 лв. Сред топ предложенията е и уред за готвене на пара за 49,99 лв. През първата седмица на април клиентите на Kaufland могат да намерят отново и висококачествени продукти на Philips с до 50% намаление.

Разгледайте седмичната брошура на Kaufland България с всички специални предложения тук.

*Артикулът е на разположение на клиентите за кратко.

Съдържание на: Kaufland България