Стартирали като търговска и дистрибуторска компания за храни, няколко години след това се преориентират и започват да произвеждат любимите на всички българи месни и млечни деликатеси.

За тези три десетилетия, компанията постига големи успехи и доказва на своите клиенти, че поставя качеството и добрия вкус пред всичко останало. По тази причина, въвеждат редица стандарти и системи за контрол - в края на 2005 г. е въведен стандарт GMP (добри производствени практики), а през 2006 г. е утвърдена системата НАССР за контрол на критичните точки в производството. 2008-а е годината, в която компанията внедрява система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008, а от 2011 г. "Димитър Маджаров" притежава сертификат IFS - International Food Standard. Всичко това се случва, за да може от компанията да гарантират най-високите стандарти в производството на своите продукти.

снимка: Димитър Маджаров

От самото начало на производствената дейност, компанията се доверява само на проверени мандри и кланици, от които да получава своите суровини. Всеки ден, пред двете предприятия (млекопреработвателно в гр. Стамболийски и месопреработвателно в гр. Пловдив), технолозите на компанията извършват щателна проверка за качество и едва тогава, ако всичко е изрядно, приемат млякото и месото, които се използват за производството. След това започва истинската работа и за един ден, предприятията имат капацитета да обработят 80 тона прясно мляко и 30 тона месо.

Що се отнася до асортимента, "Димитър Маджаров" задоволява и най-изтънчените вкусове. С над 160 продукта в портфолиото си, компанията дава възможност на потребителите да опитат традиционни български млечни продукти като прясно и кисело мляко, сирене и кашкавал от краве, овче, козе и биволско мляко. Месните деликатеси не отстъпват по нищо на млечните - "Димитър Маджаров" предлага както традиционни български колбаси, така и месни продукти подходящи за готвене - напр. грил серията GourMeat O"clock. Био серията, функционалното пробиотично кисело мляко MyBifi Pro и серията месни продукти без консерванти, само с жива закваска, "Качествен живот", отговарят на нуждата на потребителите за по-здравословен живот.

снимка: Димитър Маджаров

Димитър Маджаров споделя, че винаги се стреми да предлага на клиентите си продукти, които би консумирал заедно със семейството си. Доказаният технолог и производител поставя семейните ценности на първо място и това важи както за продуктите, които изкарва на пазара, така и за отношенията вътре в компанията - големият екип от 300 души е изградил доверието помежду си и работи като голямо семейство с една обща цел - безкомпромисно качество и вкус. Както слоганът на компанията твърди - "От нашето семейство за вашето семейство".

 

 

 

* съдържание на Димитър Маджаров