На 16.02 официално стартира изграждането на най-новия проект от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания TАСКОВ & СТОЯНОВ - Boutique Residence - Южен парк.

Луксозната сграда привлече купувачите с непреходната си локация на входа на парка в напълно уредения кв."Гоце Делчев" и още преди първа копка 50% от жилищата са продадени.

На откриването на строителната площадка присъстваха инвеститорите от ТАСКОВ & СТОЯНОВ, техният партньор в проекта Любомир Николов, арх.Крум Сергеев и екипа му от Studio Creative, чието дело е проектът и арх.Иво Диков от Elite Building - главен изпълнител на сградата.

снимки: Luximmo

Boutique Residence - Южен парк е първата сграда от новата серия проекти от TАСКОВ & СТОЯНОВ в най-високия сегмент на жилищното строителство - лимитиран брой апартаменти с правилни форми и комфорт на обитаване, отопление на ТЕЦ и климатици, материали от най-висок клас, окачена фасада, луксозни общи части и асансьор KONE, алуминиева дограма, система за разтопяване на снега на гаражна рампа, контакти за ел.автомобили и др.

На пешеходно разстояние ще откриете всякакви удобства - супермаркети, детски градини, училища, а близостта до Южен Парк гарантира повишаване на стойността на инвестицията Ви.

снимки: Luximmo

Налични за продажба са:

  • Двустайни апартаменти от €102 845 (без ДДС);
  • Тристайни апартаменти от €186 678 (без ДДС);
  • Гаражи от €30 000 (без ДДС);
  • Паркоместа от €25 000 (без ДДС);

Директно от инвеститора!

Без комисиона от купувача!

Гъвкави схеми на плащане и преференциални условия за ипотечно финансиране от нашия кредитен център Super Credit!

Изберете първокласен нов дом до най-красивия столичен парк!

За повече информация свържете се с Любин Чаков на 0882 817 565 или l.chakov@luximmo.bg

 

 

* съдържание на Luximmo