Най-яркият изразител на проблемите с потентността е слабата и неустойчива ерекция. Тя е функция на намалено кръвообращение в таза и от там - недостатъчно кръвонапълване на половия член. Редица съдови проблеми, включително и диабет, влошават кръвоснабдяването в целия организъм като повлияват негативно и сексуалните възможности на мъжа.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е неинвазивен метод, утвърден като първа линия в лечението на еректилните дисфукции от съдов характер, болест на Пейрони и простатит.

Как действа? Специален апликатор, притежаващ смарт-фокус, се допира до кожата и подава енергийни импулси в селектирани зони на половата област. Процедурите се извършват по индивидуална схема, съобразена с причината и очакваните резултати. Технологията позволява да се направят различни настройки за интензитет и количество на подадените импулси, така че да може да се въздейства ефективно върху различните състояния, водещи до проблеми в сексуалната функция на мъжа.

При еректилни нарушения от съдов характер терапията стимулира есетствения процес неоангиогенеза, характеризиращ се с формиране на нови кръвоносни съдове. По този начин съдовата мрежа се доизгражда, ефективно се засилва кръвотока и се постига стабилна и продължителна ерекция. При болест на Пейрони успешно се разбиват плаките, а при простатит се тушира възпалението.

Със сигурността, която получава, в интимните моменти, мъжът отново може да бъде активен и инициативен в отношенията с половинката си и да се радва на споделено сексуално удоволствие.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД), доплерово изследване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:

ПРИ СКОВАНОСТ И БОЛКА ШОКОВИ ВЪЛНИ ВРЪЩАТ СВОБОДАТА НА ДВИЖЕНИЯТА

Звуковите ударни вълни, на които е базирана модерната шоково-вълнова терапия (shockwave therapy), водят до бързо възстановяване след спортни травми, счупвания, схващания и ортопедични заболявания.Без значение от местоположението им. С най-висок клас апаратура, без аналог в България.

Най-разпространените показания са разтеглени сухожилия, промени в меките тъкани на ротаторния маншет в рамото, тенис или голф-лакът, синдромът коляно на скачач или плантарен фасциит с болка в петата. В спортната медицина стандартни индикации за провеждане на терапията с шокови вълни са тендинитите. Сред консервативните подходи терапията е утвърдена алтернатива на оперативното лечение.

 

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

 

* съдържание на Лейзър Мед