"Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт", написа  Слави Трифонов във фейсбук. Поводът - двамата лидери на "Продължаваме промяната" не спирали да звънят на депутатите от неговата партиия "Има такъв народ".

Ето какво още написа Трифонов:

"Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от "Има такъв народ". И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички.

И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт", написа лидерът на ИТН Слави Трифонов.