Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е доверието на нашите избиратели. Искам да действате спокойно и със самочувствие, тъй като много работа ни чака след това за повишаване на благосъстоянието на хората от нашите общини. Така съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна към кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.

Той обсъди с тях основните теми, които са проблем в региона, свързани със създаването на по-добри условия на живот, привличане на инвеститори и подобряване на бизнес средата и инфраструктурата, така че младите хора да останат да живеят и се реализират в родните си места. Пеевски се ангажира с пълната подкрепа на национално ниво за реализацията на тези политики.

Вижте още снимки.

В срещата участваха кандидат кметът на Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, Опака - Гюнер Ашимов, областният председател на ДПС Търговище - Хамди Илиязов, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

Снимка: ДПС

В Търговище бяха още зам.- председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.- председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, народните представители Джейхан Ибрямов, Ализан Яхова, Ертен Анисова, Имрен Мехмедова - член на ЦОБ. областният председател на ДПС Добрич - Ердинч Хаджиев, областният председател на ДПС Шумен - Айсел Руфад, кандидат-кметът на община Белица - Радослав Ревански и община Русе - Айдоан Джелил.

Снимка: ДПС

По-рано Делян Пеевски посети храма "Св. Йоан Рилски" и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.

Местни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платена публикация