"Гласувах за промяната и обикновените хора. За това техните проблеми да бъдат решавани веднага и от утре. Политическата класа се занимава със себе си. Време е дневният ред на обикновените хора да бъде изваден напред."

Това каза председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова, след като упражни правото си на глас в столичното Шесто помощно училище.

"По-високи доходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова подкрепа за малкия бизнес, за семейните стопанства, за родителите след кризата. Време е за промяна, която да започне буквално от утре. Парите да стигат до обикновените хора и бизнеса. Моето обръщение към всички български граждани е "Гласувайте, гласувайте, гласувайте!". Днес е денят, в който всичко зависи от вашия глас ", каза още тя.

Манолова прогнозира, че в следващия парламент ще има мнозинство на промяната.

"Очаквам, че ще има правителство, тъй като хората наистина искат час по-скоро властта да се заеме с решаване на техните проблеми", категорична бе тя.

Сред приоритетните задачи визира подкрепата за малкия и среден бизнес, за семействата, както и преизчисляването на пенсиите за българските пенсионери.

Вижте резултатите от предсрочния вот на живо с Dir.bg!

За да анализират първите официални данни от екзитполовете, реакциите на партийните лидери и политическото бъдеще на страната, от 19 до 21 часа на 11 юли в извънредното издание на видео подкаста "Директно в новините" гостуват социологът Васил Тончев, политолозите Тончо Краевски и Иван-Асен Иванов, журналистите Светослав Метанов, Елица Николова и Даниел Ненчев.

ГЛЕДАЙТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ на "Директно в новините":

В сайта на https://dnes.dir.bg
На живо във Facebook страницата на DNES by Dir.bg
На живо във Facebook събитието - https://fb.me/e/MHL2R29K